Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Curcumin 500 Satın Alırken

Curcumin 500 Satın Alırken

Curcumin 500 Satın Alırken

Değerli müşterilerimiz resmi satış sitemizden ürün satın alırken fazladan zaman harcamazlar, yorulmazlar ve sonunda kaliteli hizmetle orijinal ürün sahibi olurlar. Sipariş verme yani ürün talep etme için bir form hazırlamalısınız. Adınız, soyadınız, adresinizin bulunacağı forma sitemizde tanıtıcı yazı sonrasında ulaşabilirsiniz. Kargo şirketi seçimi, ödeme tipi tercihi gibi detayları da kendi uygunluğunuza göre işaretledikten sonra yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanarak seçkin kargo firmalarından biriyile gelecek olan paketinizi beklemek olacaktır. Teslimattan sonra orijinal kutu üzerinde yazan açıklamaları okuduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sipariş Bilgilerimi Güncelleme

Sipariş formu alış verişinizin ilk adımıdır. Bu adımda kişisel iletişim bilgileriniz ve ürün ile ilgili istekleriniz yer almaktadır. Adınız, soyadınız, bulunduğunuz il ve ilçe verilerinin doğru olması ve anlaşılır bir biçimde girilmesi gerekmektedir. Bu kısımlarla ilgili düzenleme yapmak istediğinizde müşteri temsilcilerimizle gönül rahatlığıyla görüşebilir, güncellemenizi yapabilirsiniz.

Hangi Kargo Şirketleri?

Bir ürünü internet üzerinden satın almaya karar verdiyseniz gönderimin kargo şirketi ile yapılacağını da kabul etmiş olursunuz. Firmamız her bir müşterimizin en kısa sürede ürün ve ya ürünlerine kavuşabilmesi için kaliteli hizmet veren Aras Kargo, MNG Kargo ve PTT Kargo şirketleri ile çalışmaktadır. İki iş günü sonunda paketiniz size teslim edilmektedir.

Nasıl Ödeme Yapabilirim?

Kaç adet ürün alacağınızı tespit ettikten sonra güncel fiyat listemizden ödeyeceğiniz tutarı inceleyebilirsiniz. Buna göre yapacağınız ödemeyi kapıda ödeme yöntemiyle teslimatta ya da online olarak EFT ve ya havale ile yapabilirsiniz.

Muhteviyat ve Kullanım Şekli

Her pakette 200 gr zencefile eş değer altın yoğurt kürü ve 20 mg probiyotik ve 500 gr zerdeçala eş değer kurkumin, zencefil, arı sütü, propolis, ceylon tarçın, okyanus yosunu spirulina bulunmaktadır. Haftada 5 akşam yemeğinizden önce yoğurtla birlikte karıştırarak kullanabilirsiniz.

Fiyat Bilgisi

10 günlük kullanım için ürün 49 tl + 9 tl kargo ücreti, 30 günlük kullanım için ürün 98 tl + 9 tl kargo ücreti, 50 günlük kullanım için 149 tl + ücretsiz kargodur.