Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En uygun fiyatlarla hosting ve sunucu hizmetleri

15 yılı aşkın tecrübesiyle, ve içeriğinde bulunduğu dinamik kadrosuyla, hosting ve sunucu sektöründe markalaşma yolunda emin adımlarla giden Hostixo firması, 2020 yılı ve yılın getirdiği online hale gelme sürecinden, işletmelerin her daim ilk seçeneği olmuştur.

15 yılı aşkın tecrübesiyle,

15 yılı aşkın tecrübesiyle, ve içeriğinde bulunduğu dinamik kadrosuyla, hosting ve sunucu sektöründe markalaşma yolunda emin adımlarla giden Hostixo firması, 2020 yılı ve yılın getirdiği online hale gelme sürecinden, işletmelerin her daim ilk seçeneği olmuştur. Tamamen yerli sermayeyle kurulan firma, bu alanda ülkemizin de ki sayılı firmalar arasına girerek ve hatta yenilikçi ve inovatif duruşlarıyla bu firmalar arasından sıyrılarak, hosting ve sunucu sektöründe gerek rakiplerinin gerek ise kullanıcılarının saygısını kazanmış bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hosting alanın da verdiği linux hosting hizmeti sayesinde, hizmet yalpazelerini genişleterek her türden işletim sisteminin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir hale gelmişlerdir.

En hızlı ve kaliteli hosting hizmetinin adresi

Ssd altyapılı hosting hizmeti vererek, internet sitelerinin hızını ve kapasitesini oldukça arttıran Hostixo, günümüz dünyasının bütün gerekliliklerini bilmekte ve bu bağlamda online atılımlar yapmak isteyen her işletmeye bu hizmetleri uygun fiyatlandırmalar adı altında vermektedir. Hal böyle olunca birçok işletme windows hosting ve sunucu kiralama hizmetlerinden faydalanarak, verimliliklerini iki katına çıkarmışlardır. Bu bağlam da müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak ve onlara sürekli teknik destek sağlayarak, hosting ve sunucu sektöründe hattı sayılır bir üne kavuşmuşlardır. Siz de işletmenizi online platformlara taşımak istiyorsanız, Hostixo şirketinin resmi internet sayfasına bir göz atarak, size gerekli olan hizmetlere ulaşabilirsiniz.