Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güvenli Paykasa Satın Al

Avantajları ve güvenilir olması

Avantajları ve güvenilir olması ile kendini kanıtlayan Paykasa, 16 hane sayı diziliminden oluşan PIN koduna ve 4 hane ile oluşturulan CVV-Güvenlik Kodu ile son kullanma tarihi bilgilerini içeren bir karttır. Kart tek kullanımlıktır ve içerisinde yer alan para bakiyesi bitene kadar harcamalarınızı yapmanızı sağlar. Özellikle güvenli paykasa olarak adlandırılmasının t emel sebebi, size ait bilgileri ya da bankanıza ait tüm bilgi içeriklerini vermenize gerek kalmadan, her birinden bağımsız bir şekilde internet üzerinde ödemelerinizi yapmanıza olanak sağlamasıdır.

Paykasa Kartını Hangi Site Aracılığı ile Almalıyım?

Kartı satın almak için her zaman güvenli bir Paykasa satış sitesi bulmak önemlidir. Sizler için doğru bir Paykasa satın al işlemlerini yapan site olarak hizmetlerimizi kaliteli bir yapıda sürdürüyoruz. Temel gayemiz beklentilerinizi çeşitli açılardan vermek ve merak ettiğiniz her soruyu da yanıtlamaktır. Doğrudan bizim aracılığımız ile asgari 10€ miktarı ile başlayan ve azami 500€ rakamına kadar ulaşan kart değerlerini satın alabilirsiniz. Her satın alacağınız Euro biriminin TL’ye güncel kur farkını ödeyerek, kartınıza sahip olabilirsiniz. Ödeme şekilleri ve adımların her birini de müşteri hizmetlerimizden öğrenebilirsiniz.

Paykasa Kartını Satın Aldım Ne Zamana Kadar Kullanırım?

Kartın bakiyesi ne kadar ise onun bitimine kadar kullanma imkanınız vardır. Ayrıca Paykasa kartları, satın alındıktan 1 yıl sonraya kadar kullanıma sahiptir. O yüzden son kullanım tarihi gelene kadar kartın aktif olarak kullanılabileceğini de unutmamalısınız.