İngiltere Vatandaşlığı

İngiltere Vatandaşlığı

PAYLAŞ

 

İngiltere’de çalışmak, iş kurmak ve İngiliz vatandaşı olmak isteyenlerin başvurması gereken Ankara Antlaşması Vizesi, başlangıçta geçici oturum izni aldığınız ancak sizi İngiliz vatandaşlığına kadar götürecek bir vize türüdür. Bu vize ile İngiliz pasaportu alabilmek diğer ülke vizelerine başvuru yapıp olumlu cevap alabilmekten daha kolay. Profesyonel olarak hazırlanmış bir iş planı ile vize başvurusunda bulunabiliyorsunuz. İş planınızda kurmak istediğiniz işin detaylı bilgileri, satın almak istediğiniz işletmenin veya şirketin son 2 yıla ait banka dökümleri, çalışacağınız sektör için meslek sahibi olduğunuzu gösterir belge veya almış olduğunuz eğitimi gösterir belgeyi sunmanız gerekiyor.

Ankara Antlaşması Vizesi başvurusu yaptığınızda olumlu cevap almanız durumunda size 1 yıllık geçici oturum hakkı veriliyor. Bu süre boyunca ücretsiz eğitim ve sağlık hizmetleri dâhil sosyal hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz. Bu süre sonunda göçmen bürosu tarafından yapılacak inceleme de 1 yıl boyunca sizin ve bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin geçimini sağlayacak geliri kazandığınızı belgelemeniz halinde vize süreniz 1 yıl daha uzatılıyor. 6 yılsonunda vatandaşlık alma hakkına sahip oluyorsunuz.

 

PAYLAŞ