Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternet Sitesi Olanlar İçin Fixerkit’ten Büyük Avantaj

Bütün internet sitesi sahipleri

Bütün internet sitesi sahipleri site için yaptıkları yatırımların karşılığını müşteri olarak almak ister. Ancak site yapıldıktan sonra yol haritasını belirleyememek bu yatırımların çöpe atılmasına neden olabilir. Fixerkit kullanıcılarına sunduğu sıra bulucu hizmeti ile, kullanıcılarına sitelerinin kaçıncı sırada olduğunu söylüyor ve analizler sunarak kullanıcılarına sitelerinden kazanç sağlamaları için yol haritası oluşturmalarında yardım ediyor. Haberin detaylarına altta ki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Sıra Bulucu Nedir Ve Neden Sıra Bulucu Kullanmalıyım?

Sıra bulucu, web sitenizin Google arama motorlarında ki sıralamasını öğrenmenizi sağlar. Anahtar kelimelerinizde sitenizin kaçıncı sırada olduğunu öğrenip analiz edebilirsiniz.

Bir çok kişi firması yada markası için web sitesi oluşturunca işlerinin çoğunun tamamlandığını, artık sadece sitenin düzenli ve güncel olması gerektiğini düşünür. Siteyi yayına alır almaz geri dönüş beklemeye başlar. Zaman geçtikçe olumlu veya olumsuz hiçbir geri dönüş alamaz ve kabaca açıklamak gerekirse bu işten hevesi kaçar, sitesi ile ilgilenmemeye başlar, bu işi yapamayacağını düşünür yada ilgilenmesi için başkalarına ödeme yapmaya mecbur hale gelir.

Ancak işin doğrusu; firma yada marka için web sitesi oluşturduğu zaman işlerin çoğunu halletmiş olmaz, işleri henüz daha yeni başlamış olur. Markanız ile alakalı web sitenizi oluşturdunuz, siteniz düzenli ve güncel halde. Buraya kadar yukarıdaki örnekle aynı işlemleri yaptınız ve doğru yoldasınız. Sitenizin ilerlemesi için sektörünüz ile alakalı anahtar kelimler kullandınız. Ancak siteniz bu anahtar kelimelerde kaçıncı sırada? Kullanabileceğiniz farklı anahtar kelimeler neler? İlk olarak bu soruların cevaplarını bilmelisiniz ki sitenizde eksik olan noktaları tamlayabilesiniz.

‘Yapamıyorum, Bu İşlerden Anlamıyorum’ Diyerek Pes Etmeyin!

Bu işlemler ilk bakıldığında karmaşık gelebilir yada sıra bulucu araçlarını kullanamayabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz sistemler zor gelebilir. Temel anlamda teknik bilgileriniz olsun yada olmasın, Fixerkit Sıra Bulucu aracının kolay ve basit kullanıcı ara yüzü ile herkes bu işlemleri zorlanmadan kolayca yapabilir.

Fixerkit Sıra Bulucu

Sıra bulucu araçları genellikle sitenizin masaüstü aramalarında ki sonuçlarını sunar. Fixerkit Sıra Bulucu aracı ile sitenizin masaüstü sonuçlarına görebilirsiniz. Bu zaten temel olarak her araçta yapabileceğiniz bir işlem. Ancak bu işlemden sonra Fixerkit sisteminin farkı ortaya çıkmaya başlıyor. Fixerkit ile web sitenizin;

Masaüstü sıralamalarında ki sonuçlarını görebilir,

Mobil sıralamalarda ki sonuçlarını görebilir,

Rakiplerinizin takibini yapabilir,

Size özel anahtar kelime önerileri görebilir,

Günlük olarak sitenizin analizini yapabilir,

Ülkelere göre sıralama takibi yapabilir,

Analiz sonuçlarını rapor halinde alabilirsiniz.

Sadece Sıralama Takibi Yaparken Bu Kadar Sonuç Neden Önemli?

Mobil ve masaüstü ortamlarda yapılan aramalarda çıkan sıralama sonuçları farklıdır. Çoğu sıralama takibi aracı bu sonuçları ayrı ayrı sunmaz. Sadece masaüstü sıralama sonuçlarınızı gösterir. Bunu söylemek ne kadar gerekli bilemiyorum ama, herkes bu durumun farkındadır, günümüzde internet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu mobil cihazlar ile internette arama yapıyor. Fixerkit Sıra Bulucu ile mobil ortamdaki sıralamanızı ayrı olarak görebilirsiniz.

Rakip takibi sayesinde rakiplerinizin sıralaması ile kendi sıralamanızı karşılaştırarak varsa rakiplerinize göre eksik noktalarınızı görüp tamamlayabilirsiniz. Böylece sürekli gelişen internet ortamında rakiplerinizin gerisinde kalmazsınız.

Size özel anahtar kelime önerileri ile temel anahtar kelimelerinize ekstra olarak benzer kelimeleri yada kullandığınız anahtar kelimelerin internette ki farklı kullanımlarını görerek daha fazla hedef kitleye ulaşabilirsiniz.

Günlük olarak sitenizin analizini yaparak eksik noktaları sürekli olarak görerek tamamlayabilirsiniz.

Ülkelere göre arama sonuçlarınızı inceleyerek dünya genelinde bir iş yapıyorsanız ülkelere göre eksiklerinizi görüp geliştirmelerinizi yapabilirsiniz.

Analiz sonuçlarını rapor olarak alarak yaptığınız çalışmaların sonuçlarını takip edebilirsiniz.

Fixerkit Sıra Bulucu aracının sunduğu bu özellikler ile bütün sonuçları ile siteniz yükselişte mi yoksa düşüşte mi öğrenebilirsiniz. Diğer sıra bulucu araçlara göre Fixerkit’in sunduğu ekstra özellikler ve kullanışlı kullanıcı paneli sayesinde bu soruların cevaplarını kolayca aldık.

Bu Kadarı Yeterli Mi?

Sadece sonuçları almak yeterli gelebilir. Ancak bazı kullanıcıların detaycılığı Fixerkit ekibinin gözünden kaçmamış olmalı, ‘Sadece sıralama takibi değil, siteniz hakkında her şey!’ diyerek sıralama takibinin yanında sitenizin SEO değerlerini, sitenizden internette kaç kişi bahsetmiş, sitenizin son 1 haftalık durumu, Alexa değerleri, indeks sayısı, DA ve PA değerlerini de sunuyorlar.

Fixerkit Sıra Bulucu aracının sunduğu bütün bu özellikler sayesinde internetin farklı platformlarında ki stratejilerinizi geliştirerek daha profesyonel, bütün hedef kitlenizin ihtiyaçlarını cevap verebilen, yüksek rekabet ortamında sağlam bir şekilde ayakta kalabilen bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

Kaynak : https://fixerkit.com/tr/content/1572089945031755133415632636361994865/sira-bulucu-nedir-ve-neden-sira-bulucu-kullanmaliyim