Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kyani Şikâyetleri Nedir?

Kyani ürünlerinin dünya genelinde

Kyani ürünlerinin dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi görmesi beraberinde ürün ile ilgili şikâyetler olduğu iddialarını da gündeme getiriyor.

Sağladığı etkiler ve dünya genelinde görülen yoğun ilgi ile birlikte geçmişte yaşadıkları olumsuz deneyimlerden dolayı bu ürüne temkinli yaklaşan birçok kişi internet üzerinden kyani şikâyet ile ilgili aramalar gerçekleştirerek ürünü tercih etmende önce üründen ve sağladığı faydalardan tam olarak emin olmak istiyorlar.  Geçmişte çeşitli reklam ve ilan yolu ile bazı ürünlere yapılan yanlış ve yalan yönlendirmeler pek çok kişinin dolandırılmasına hatta sağlık anlamında da büyük zararlar görmesini neden olmuştur.

Kyani ürün çeşitleri ile ilgi güvenilir ve toplumun birçok kesimine hitap eden internet sitelerindeki bilgi ve kullanıcı yorumları ortaya kokuyor ki bu ürün birçok kişinin korkusunun aksine son derece faydalı ve güvenilir olduğudur. İnternet üzerinden yapılan Kyani şikâyetleri irdelendiğinde ise ürünün gerçek anlamda kullanıp tarafsız yorum yapan kişilerin, ürünün sağlık, kalite ve fiyat yönünden son derece memnun olduklarını ve aynı sorunu yaşayan çevrelerindeki kişilere gönül rahatlığı ile önerdiklerini ifade ediyorlar. Kyani şikayetleri ürünlerinin eleştirisi noktasında ürünün başarısını ve insanlarda sağladığı güveni sarsmak amacıyla yapılan yanlı ve yanlış yorumların dikkate alınmaması gerekiyor.  Çünkü bu yorum ve eleştirilerin bilimsellikten uzak ve tek amacı ürünü yıpratmak olduğu unutulmamalıdır.

Kyani Şikayetleri Ürünleri İçin Mi?

Kyani mağdurları olarak kendini ifade eden ve tek amacı ürünün ülkemizde yakaladığı güvenirliliği sarsmak isteyen kişilerin en çok başvurdukları yalan ve yanlış bilgilerden biriside Kyani ürünlerinin ülkemizde satışının yasak olduğu ve tamamen yasa dışı şekilde ülkemizde satıldığıdır. Bu bilgi tamamı ile yanlış ve hayal ürünüdür. Kyani firması kyani şikayetleri oluşmaması adına müşteri ilişkileri birimini açmıştır. Kyani ürünlerinin hepsi başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili bakanlıkların hepsinden gerekli izinler alınarak ve sürekli bir şekilde denetime tabi bir şekilde sizlerin ilgisine sunuluyor. Bu anlamda ürün ile ilgili tüm bilgi ve kayıtları bakanlıklar bünyesinde incelenebiliyor.

Bazı kişilerin bilinçli olarak ortaya koydukları kyani şikayetleri, kyani mağdurları ya da ülkemizde satışı yasla değil gibi iftira ve karalama kampanyaları bir yana Kyani ürünlerine olan yoğun ilgi neticesinde Kyani ürün çeşitliliği arttırılmış ve projelerle ürün yelpazesini daha da fazlalaştırılması planlanıyor. Yapılan bu yanlış bilgilendirme ve karalama çalışmalarının başarıya ulaşmadığı kyani ürünlerinin dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgi görmesi ve satış rakamlarının sürekli artması ile görülüyor. Ülkemizin en güvenilir ve bu tür ürünlerle ilgili en düzeyli yorumların yayınlandığı sitelere bakıldığında Kyani ürünleri ile ilgili hiçbir olumsuz deneyimin yaşanmadığı rahatlıkla görülüyor. Ürün ile ilgili ne ülkemizde ne de başka bir ülkede yapılmış bir şikâyet ya da dava bulunmamaktadır. Bu anlamda ürün ile ilgili güven indeksi hiç olmadığı kadar yukarılara çıktığı görülüyor. Bu bağlamda kyani şikayetleri de aslında başarının kıskanılması gibi bir durum ortaya çıkartıyor.

Kyani Mağdurları İddiaları

Kyani mağdurları ile ilgili iddialar ile ilgili güvenilir sitelerden araştırmalar yapıldığında herhangi bir olumsuz örneğe rastlanmayacağı gibi tam tersi sürekli beğeni ve olumlu ifadelerin görüldüğü yorum ve bilgilendirme yazılarına rastlayacaksınız. Kyani mağdurları iddialarına ilişkin yapılan araştırmalarda ürün ile ilgili yorumlardan bazıları ise şu şekildedir;

  • Kyani mağdurları ile ilgili bazı haber ve yorumları okuduğumda aklımda büyük soru işaretleri oluşmuştu. Hatta ilk başta ürünü tamamen kafamdan bile silmiştim. Fakat daha derinlemesine bir inceleme yaptığımda okuduğum yorumların asılsız olduğunun anladım. Çünkü güvendiğim ve inandığım internet sitesinde ürün ile ilgili olumsuz bir habere rastlamadığım gibi dolandırıcılık ile ilgili araştırmalarım bunun asılsız olduğunu anlamama yetti. Ve şuan ürünü kullandığım için oldukça memnunum.
  • Geçmişte gıda takviyeleri ile ilgili birçok ilaç kullanmama rağmen faydasını görmediğim gibi sağlık anlamında da olumsuz etkilenmiştim. Bir arkadaşım Kyani’den bahsettiğinde bazı Kyani Mağdurları iddiaları beni ürkütmüştü. Fakat yaptığım araştırmalar iddiaların asılsız olduğunu anlamamı sağladı. Artık birçok farklı ürün kullanmak yerine Kyani setlerini kullanarak istediğim sağlıklı sonucu alabiliyorum
  • Kyani mağdurları iddiaları gözüme çarptığında Kyani ürünlerinin de diğer ürünler gibi insanları dolandırmak amacıyla şişirilmiş bir balon olduğunu düşünmüştüm Fakat arkadaşımın ısrarları ve tüm yorumları değerlendirdiğimde şimdi iyi ki kyani setlerini kullandım diyorum.

Kyani Mağdurları Gerçek Mi?

Kyani mağdurları ile ilgili asılsız iddiaların altında ise bu ürünün ülkemizdeki birçok kişiye ulaştırmak için uygulanan yöntemin daha önce birçok ürün tarafından insanları dolandırmak amacıyla yapılan saadet zinciri olduğu iddialarıdır. Fakat bu konu hakkında iddiada bulunan kişiler hiçbir araştırma yapmadan tamamen farazi bir şekilde yapılıyor.

Çünkü kyani ürünlerinin en temel özelliği kalite, doğallık ve uygun fiyatı aynı anda tüketicilere sunabilmesidir. Bu anlamda kyani ürünlerinin kar payı son derece sınırlı tutulurken sizlere bu ürünleri tanıtarak sunan kişiler ise sadece Kyani sistemi tarafından ödüllendirilmektedir. Yani burada kullanıcılar ürünlere fazla bir bedel ödemesi ya da sisteme üyelik gibi bedeller ödemesi söz konusu değildir. Kyani şikayetleri, kyani mağdurları ürünlerin doğru kullanılmaması ve doğru sistemde çalışılmaması hakkında oluşturulmuş olabilir. Bu sistemin tek amacı olabildiğince fazla kişiye olabildiğince hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlamaya yöneliktir.

Kyani ürünlerinin pazarlama aşaması bu yönü ile kesinlikle saadet zincirinden ayrılmakta ve ana amaç tüketicilerin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu sayede reklam ve pazarlama gibi kanallara ayrılacak paralar daha uygun fiyatlı ürünler için fiyatlarda indirim olarak yansıtılmaktadır. Uygun fiyatlar sayesinde çok sayıdaki kişiye ulaşılarak sağladığı sağlıklı etkiden birçok vatandaşımızın faydalanması sağlanıyor.

Kyani Ürün Satışı İle Para Kazanmak Yasak Mı?

Birçok kişi Kyani ürünlerinin satışı için uygulanan network sistemini diğer dolandırıcılık amaçlı sistemlerle karıştırmaktadır. Kyani böyle bir firma değildir. Bu anlamda bazı kişiler derinlemesine bir inceleme yapmadan Kyani ürünlerinin sistemdeki kilerin para kazanması amacıyla kurulmuş ve sağlık açısından hiçbir etkisi olmayan bir sistem olarak görebiliyor. Fakat Kyani ürün satışında yer alan bireylerdin amacı para kazanmak değil sistemin yayılmasını sağlamaktır. Bunu yaparken de sağladığı kazanç uygun seviyelerde olup fiyatlara hiçbir etkisi olmamaktadır.

Kyani ürünlerinin reklam ve pazarlamasının bu kişilerce yapılması ile bu rakamlardan belirli paylar alıyorlar. Bu sayede tüketicilerin kullandıkları ürünlerin fiyatlarına herhangi bir ek ücret yansımanda son derece uygun fiyatlarla yararlanıyorlar. Kyani ürünleri bu anlamda yapılan karalama çalışmalarına rağmen hem dünya genelinde hem de ülkemizde son derece yoğun bir ilgi görüyor.

Kaynak: http://www.akasyam.com/kyani-sikyetleri-nedir-magdurlari-var-mi-166636/