Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selülit Tedavisi

Çoğu kadının ortak sorunları arasında yer alan selülit sorunu genetik veya hormonal nedenler ile görülebilmektedir.

Çoğu kadının ortak sorunları

Çoğu kadının ortak sorunları arasında yer alan selülit sorunu genetik veya hormonal nedenler ile görülebilmektedir. Deri altında bulunan yağ dokusunda yağların birikmesi nedeni ile görülen selülit, elastik lif yapısında bozulma ile kendini gösterir. Portakal kabuğu görünümü denilen selülit genelde karın, kalça ve bacak bölgelerinde görülmektedir.

 

Selülit ile mücadele etmek için birçok yöntemi deneyen bayanlar selülit tedavisi konusunda seçici davranmaktadır. Selülitin oluşmasını engellemeye çalışsalar da kadınların yapısı gereği bu sorun hemen herkeste görülmektedir. Özellikle de doğum yapan bayanlarda çok daha sık görülmektedir.

 

Selülit Tedavisi Nedir?

 

Teknolojinin gelişmesi ile beraber selülit tedavisi de gelişmiştir. Eskiden birkaç yöntem ile giderilmeye çalışılsa da, selülit her dönemde kadınların en büyük sorunu olmuştur. Ancak son dönemlerde bu sorunun tedavisi konusunda ilerleme kaydedilmiştir. Deneyimli ekibimiz ile kısa sürede selülitten kurtulabilirsiniz.

 

Kremler, losyonlar, lazer, lipofiz, ozon ya da masaj gibi farklı yöntemleri barındıran selülit tedavisi ile bu kötü görüntüden kurtulabilirsiniz. Bu tedavilerde başarı oranını artırmak için işlemlere erken başlanmalıdır. Yani selülit sorunu yaşayan kişiler tedavi için acele etmelidir. Kötü beslenme, hareketsizlik, hormonal, genetik, sigara kullanımı ve yanlış kıyafet gibi pek çok nedene bağlı olarak oluşan selülit için geliştirilen tedavi yöntemleri son dönemlerde popüler olmuştur. Kliniğimize de bu konuda büyük ilgi vardır.

 

Selülit Tedavisi Nasıl Yapılır?

 

Birbirini destekleyen programların uygulanması ile tedavi olumlu yanıt vermektedir. Bu konuda mezoterapi başarılı olan ve ilgi gören yöntemlerin başında gelmektedir. Deri altındaki dolaşımı düzenlemek amacı ile uygulanan bu yöntem sonrasında yağlar kolay bir şekilde parçalanmaktadır. Bu işlem için mezoterapi tabancası ya da iğnesi kullanılmaktadır. İşlemin süresi hem selülitin türüne hem de kişiye göre değişmektedir. Lipoliz ve kavitasyon da diğer yöntemlerdendir. Ameliyatsız bir şekilde uygulanan soğuk lipoliz ve lazer lipoliz yöntemleri ile selülit giderilmektedir. Cilde yakın olan yağ dokuları bu yöntemler ile inceltilir ve vücuttan atılır.

 

Tedavi Sonrası Süreç

 

Karın, popo, kalça, basen ve üst bacak kısmına uygulanan tedavi süresi ve seansı herkeste aynı değildir. Son derece basit olan bu tedavilerin herhangi bir yan etkisi de yoktur. İşlem sırasında acı hissi duyulmaz ve çok az görülen pembelik kısa sürede geçer. Aynı gün günlük aktivitelere de dönebilirsiniz.

https://www.mayaestetik.com/