Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tesisat Arızaları

Evlerimizde su tesisatında bir

Evlerimizde su tesisatında bir arıza olduğunda canımız sıkılmaya başlar. Tesisat işleri zahmetli işlerdir ve ustası tarafından yapılması gerekmektedir. Adana su tesisatçısı olarak evlerinizde oluşabilecek tüm tesisat arızalarını en temiz ve güvenilir şekilde yapmaktayız. Günlük kullandığımız lavabolar çeşitli maddelerin su ile birlikte lavabo borusuna kaçmasıyla tıkanmaktadır. Tıkanıklık sebepleri farklı nedenlerde olabilmektedir. Lavabo tıkanıklığı açma işlemleri için öze cihazlarımızı kullanıyoruz. Uzman ekiplerimiz lavabonuza ve tesisatınıza zarar vermeden güvenilir bir şekilde lavabonuzu açmaktadır.

Giderler Neden Tıkanır?

Evlerimizde kullandığımız tüm su giderlerinin tıkanma nedeni kullanım kaynaklıdır. Gider borularına çeşitli katı maddeler kaçmıştır ve bu maddeler gider borusunun tıkanmasına neden olmuştur. Gider açma işlemleri için öncelikle tıkanmanın olduğu yeri tespit ediyoruz ve tıkanmaya neden olan maddeyi oradan çıkartarak giderin açılmasını sağlıyoruz. Genellikle suda erimeyen saç, tüy gibi maddeler tıkanmalara neden olmaktadır.

Bize Ulaşın

Evlerde bazen inşaat sonrası borular içerisinde çeşitli harç malzemeleri kalabilmekte ve bunlar giderlerde tıkanmalara neden olabilmektedir. En büyük rahatsızlık veren gider tıkanması tuvalet giderinin tıkanmasıdır. Tuvalet tıkanıklığı açma işlemleri için adanasihhitesisatci.com adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizleri ulaşmanız yeterlidir. Ekiplerimiz özel cihazları ile gelerek kısa sürede tüm gider tıkanma sorunlarınızı çözecektir. Tuvalet tıkanıklığı evlerde en sık yaşanan sorunlardan birisidir. Tuvalete peçete atma, saç, kıl türü ürünlerin atılması zamanla tıkanıklığa neden olmaktadır. Bu durum evin içerisine pis koku yayılmasına neden olmaktadır.