Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Video Pazarlama

Video Pazarlama Birçok işletme,

Video Pazarlama

Birçok işletme, yazılı içeriğin üretilmesi daha kolay olduğu fikrinde takılı kaldı, bu yüzden durgun bir internet sitesi için sıkıcı blog yazıları oluşturmaya devam ediyorlar.

Bu arada, bugün (rakipleriniz de dahil olmak üzere) öne çıkan işletmeler, işlerini hızlandıran ve dönüşümleri artıran video pazarlama içeriği yaratıyor. Aslına bakarsanız, pazarlama stratejinize videolar dahil etmiyorsanız, bugünün dünyasında mevcut en iyi pazarlama yöntemlerinden birini kaçırıyorsunuz demektir.

Daha da kötüsü, siz ve işiniz çok geride kalacak.

Kurumsal video içeriği oluşturduğunuzda, markanız ve işiniz için farkındalık oluşturabilirsiniz.

İnsanlar şirketinizi, logonuzu ve fikirlerinizi tanıyacaktır. Sadece bununla da sınırlı değil, video pazarlama içeriği oluşturduğunuz zaman, insanların da markanızı hatırlaması daha muhtemel olacaktır.

Hubspot’a göre, insanların %43’ü markalı video içeriğinin kendileri için en akılda kalanı olduğunu söyledi. Bu istatistik, iş için video pazarlamanın yalnızca marka farkındalığını arttırdığı anlamına gelmez: markanızı akılda kalıcı da kılar.

Tüm sosyal medya kanallarınızda video pazarlamayı kullanmak, insanların size dikkat etmesini sağlamanın kesin bir yoludur. Aslında, son derece paylaşılabilir videolar oluşturabilir veya yorumlarda insanların tepki vermesini sağlayabilirsiniz. Bu, hedef kitlenizin bağlılığını artırır.

Şirketinizin sunduğu ürün veya hizmetleri açıklamak için metin kullanmak işe yarayabilir. Ancak, kaç kişi internet sitenizde yazdığınız her şeyi okur?

Dürüst olalım: muhtemelen umduğumuz kadar değil.

Video pazarlamanın yararlı olduğu başka bir durum da bu. Kurumsal video, insanlara ürün ve hizmetinizin ne olduğunu iletmek, daha verimli bilgi aktarmak ve daha akılda kalıcı olduğunu göstermek için harika bir yoldur.

Video pazarlamadan aldığınız yatırım getirisini ölçmek, başarmak istediğiniz şeye bağlı olacaktır. Ancak, video pazarlama ile ilgili kendi temel performans göstergelerini ölçen çoğu işletme, videonun büyük bir yatırım getirisine sahip olduğu sonucuna ulaşıyor, hatta bazen beklenenden daha fazla.

Hem büyük hem de küçük işletmeler için, hem de işletmeler arası ve firmadan tüketiciye şirketler için farketmeksizin, tüm şirketler için geçerli. Gerçekten de, hedeflerinizi gerçekleştirmeyi amaçlayan kurumsal videolar oluşturmak neredeyse her zaman size büyük bir yatırım getirisi sağlayacaktır.

Açıkçası, işiniz için video pazarlama içeriği oluşturmak, örneğin şirketiniz için bir tanıtım filmi, artık her zamankinden daha önemli. Ve video pazarlamanın gücü sadece artıyor. Cisco, 2021 yılına kadar tüm tüketici internet trafiğinin %82’sinin videoların oluşturacağını öngörüyor.

Birçok işletme şu anda potansiyel müşteri kitlesi oluşturmak, internet sitesi trafiğini yükseltmek ve satışları artırmak için video pazarlamadan yararlanıyor.

Peki, neden siz yararlanmayasınız?

https://www.videostudio34.com/