Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yusuf İslam Unan

Müzik tutkusu bundan tam

Müzik tutkusu bundan tam 9 yıl öncesine dayanan Yusuf İslam Unan, Şırnak ilinin Cizre ilçesinde 28 Mayıs 2001 tarihinde doğmuştur. Müziğe olan tutkusunun başlangıcı, bir müzik şirketinin kendisiyle ilgilenmesiyle başlamış ve etkisini göstermiştir.

Dövme konusunda yetkin bir bilgiye sahiptir. Yusuf İslam Unan’ın müzik alanındaki en büyük aktiviteleri, şarkı yazma ve hareketli parçalar meydana getirmektir.

Yusuf İslam Unan, 2013 yılında Bursa’ya yerleşmek durumunda kalmıştır. Bursa’ya geldikten sonra şarkı yazmaya ve müzik alanında değişik eserler vermeye çalışmıştır. Müzikle ilgili farklı eserler ortaya koymuştur ve ömrünün geri kalan kısmında müzik hakkında bir şeyler üretmeyi arzulamaktadır. Ünlü birçok müzik platformunda müzik parçaları yer almaktadır.

Yusuf İslam Unan Instagram

Yusuf İslam Unan’ın 5 Aralık 2018 tarihinde ilk gönderisini yaptığı bir Yusuf İslam Unan Instagram hesabı bulunmaktadır. Bu hesabın öne çıkanlar kısmında kendi Youtube kanalına ilişkin bir görsel paylaşımı da bulunmaktadır.

Öne çıkanlar kısmında ayrıca kendi hayatına yönelik fotoğraf ve videolara yer vermiştir. Burada farklı anlarda çekilmiş olan pozları bulunmaktadır. Yine aynı kısımda köpeği Alex’le olan samimi ilişkisi, onunla yapmış olduğu oyunlar ve onu gezdirdiği anları ortaya koyan fotoğraf ve videolar mevcuttur.

Gene bu kısımda yani öne çıkanlar kısmında Yusuf İslam Unan Instagram hesabına yönelik yapmış olduğu filtreleri paylaşmış ve bu filtreleri takipçilerinin beğenisine sunmuştur.