Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Avukat

Avukatlar bildiğiniz üzere mesleğinde

Avukatlar bildiğiniz üzere mesleğinde mutlaka sır tutmayı bilmek zorunda olan mesleklerin başında gelmektedir. Bu sebepten dolayı en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında gelmektedir. Bizler izmir avukat firması olarak piyasadaki diğer firmalara nazaran dışarıda en kaliteli hizmeti vermek için senelerdir aktif bir şekilde çalışmaktayız. Bizler boşanma, ağır ceza gibi davalar haricinde bütün davalara da aktif bir şekilde bakmaktayız. Avukatlık ofisimizde ilk başta gelen kurallarımızdan bir tanesi gizlilik konusudur.

Eğer ki bir avukat ofisi ile çalışıyorsanız mutlaka ön planda tutulması gereken konu dava gizliliğidir. Avukatlar, müvekkilleri ile dava detaylarını mutlaka paylaşmak zorundadır. Eğer ki bir davanız mevcutsa ve avukatınız size detaylı bilgiler vermiyorsa, bu yapılan resmi olarak suçtur. Bunların yanı sıra sizlerin verdiği bilgileri de dışarıya sızdırıyorsa, çalıştığınız avukat tamamen mesleğinden olabilmektedir.

Yapacağınız araştırmalar sonrası çalışacağınız avukatları doğru şekilde seçmeniz sizler için  en mantıklısı olacaktır. Bütün avukatların ilk yapması gereken şey ofis açmadan önce bir baro kaydı oluşturmasıdır. Bu sebepten dolayı internet üzerinden de çalışacağınız avukatların sorgulamasını detaylı bir şekilde yapabilir ve avukatlarınızı araştırabilirsiniz.

Dava öncesinde, ilk olarak yapmanız gereken şeylerden bir tanesi, sizlerin davasında başarılı olan avukatlara ulaşmak olacaktır. Her avukatın uzmanlaştığı dava türleri mevcuttur. Bu sebepten dolayı her avukat her davaya bakmamaktadır. Bizler izmir avukat ofisi olarak bütün birimlerde çalışan avukatlarımız ile aktif hizmet vermekteyiz.