Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AYM’nin 56. Kuruluş Töreninde Erdoğan Kılıçdaroğlu Tokalaşması

Anayasa Mahkemesi’nin 56. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Törene

Anayasa Mahkemesi’nin 56. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Salondakilerle tokalaşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de tokalaştı. Kılıçdaroğlu’nun tokalaşma sırasında yere bakması dikkat çekti.

Anayasa Mahkemesi’nin 56. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Yüce Divan Salonu’nda tören düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AYM Başkanı Zühtü Arslan ve çok sayıda yargı mensubu katıldı. Başbakan Binali Yıldırım İspanya’daki programı nedeniyle törene katılamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, AYM Başkanı Zühtü Arslan kapıda karşıladı.

Habertürk’te yer alan habere göre; Salondakilerle selamlaşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de tokalaştı. Kılıçdaroğlu’nun tokalaşma sırasında yere bakması dikkat çekti.