Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Büyükkılıç, “Amacımız Kayseri’yi daha yaşanılabilir bir duruma getirmektir” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nde yatırım değerlendirme …

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nde yatırım değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan ve KASKİ’yi ‘yüz akımız’ diye niteleyen Başkan Büyükkılıç, “Amacımız Kayseri’mizi daha yaşanılabilir konum ve duruma getirmektir” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kayseri’deki su ve kanalizasyon işlerinden sorumlu altyapı kuruluşu KASKİ’de Genel Müdür Özgür Özdemir, üst düzey yöneticileri ve daire başkanları ile toplantı gerçekleştirerek, proje ve yatırımları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yol haritasını çizmek için bir araya geldiklerini ifade etti.

“YOL ALMAK AMACIYLA BİR ARAYA GELDİK”

KASKİ Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel değerlendirme toplantısında bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “KASKİ’mizde altyapı kuruluşumuzun yaptığı, yapacağı çalışmaları değerlendirmek amacıyla değerli genel müdürümüz, yardımcıları daire başkanlarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Amacımız Kayseri’mizi daha yaşanılabilir konum ve duruma getirmektir. Tabi gerek dünya konjonktüründe gerekse ülkemiz bağlamında olan bitenleri göz ardı etmeden yol haritamızı çizmek, öncelikli yatırımlarımızı bir kez daha gözden geçirmek, bundan sonraki süreçte daha da dikkatli davranarak yol almak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

“KASKİ, YÜZ AKIMIZ”

Gerçekleştirdiği toplantıda KASKİ’yi ‘yüz akımız’ şeklinde niteleyen Büyükkılıç, “Her zaman yüz akımız olan, Kayseri’mizin gururu olan KASKİ’mize ve onun değerli ekibine burada teşekkür ediyorum. Yapılacak çalışmaların şehrimiz için ilçelerimiz için hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Toplantı sonrasında KASKİ’nin birimlerini gezen Başkan Büyükkılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.