Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşılı Ceviz Fidanı Çeşitleri Hakkında Bilgi

Bilindiği üzere aşılı ceviz

Bilindiği üzere aşılı ceviz fidanı çeşitleri Kaliforniya Üniversitesi’nde yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu durumdan ötürü çeşitli sentezlemeler ile yapılan bir fidan olduğunu söylemek mümkündür.

Yerli ve yabancı olarak söz konusu fidan gruplara ayrılmaktadır. Bunun ardından ise her grupta yerli ve yabancı olarak aşılı ceviz fidanı çeşitleri sıralanmaktadır. Yabancı ceviz çeşitlerinin yerlilere göre daha çok verimli olduğu söylenmektedir. Öte yandan zaten aşılı ceviz fidanı zaten genel olarak verimli bir fidandır. Yerli grubunda, Karman, Yalova, Bilecik ve Şebin aşılı ceviz fidanı çeşitleri bulunmaktadır. Yabancı grubunda ise Chandler, Fernor, Franquette ve Pedro gibi çeşitlerin bulunduğunu söylemek isteriz. Bu çeşitlerin hepsi aşılı ceviz fidanı olarak bilinen türlerdir.

Aşılı Ceviz Fidanı Fiyatları 2020-2021

Günümüzde tarımsal faaliyetler yürüten birçok kişi genel olarak üretimin maliyetli olduğundan şikayetçidir ve fidan konusunda ise her zaman ucuza kaçmaktadırlar. Bu nedenle de aşılı ceviz fidanı fiyatları bakımından her zaman için uygun fiyatları tercih edeceklerini söylemek mümkündür. Ancak genel olarak aşılı ceviz fidanı çeşitlerinin fiyatları birçok etkene göre belirlenmekte ve satıcı bu etkenlere göre pazara koymaktadır. Bu nedenle fiyatların satıcıdan satıcıya değiştiğini ve henüz net bir ya da standart bir rakamın olmadığını söylemek mümkündür. Ancak genel olarak uzmanlar her zaman için uygun fiyatlıların yerine, fiyat fark etmeksizin verimli olan aşılı ceviz fidanlarının tercih edilmesini önermektedir. Uzun vadede söz konusu ürünlerin daha çok kar sağlayacağı belirtilmektedir.