Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağrı Karakuş Transfer Raporu

1995 yılında Hollanda’da dünyaya

1995 yılında Hollanda’da dünyaya gelen Çağrı Karakuş futbol kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir. Futbol hayatına 2009 yılında Alanyaspor ile başlayan oyuncu, Almanya Eintracht Frankfurt takımındaki oyunuyla tüm futbol severlerden tam not almış durumdadır.

Başarılı oyuncunun kariyerinde pek çok dönüm noktası bulunuyor. Ancak 2019 yılında Almanya’ya gitmesi ile birlikte yıldızı daha bir parlamıştır. Frankfurt forması altında 4 asist ve 1 golle mücadele eden başarılı futbolcu her geçen gün kendisini daha da geliştirmiş ve futbol yaşantısında dev kulüplerin birer birer radarına girmeyi başarmıştır.

Başarılı futbolcunun kariyerinde pek çok dönüm noktası bulunsa da şuan için Almanya’ya gitme vaktinin geldiğini düşünmüş ve bu konuda ne kadar doğru karar verdiğini oradaki performansı ile gözler önüne sermiştir. Yakın zaman içerisinde ismini daha fazla duyacağımız bu oyuncudan Almanlar şimdiden övgü dolu sözlerle bahsediyorlar.

Çağrı Karakuş Futbol Hayatı

Hollanda’da doğan futbolcu Alanyaspor ile birlikte yeteneklerinin daha bir farkına varmıştır.  Bu aşamadan sonra gerek ahlaki değerleri gerekse futbol zekâsı ile birlikte kısa sürede gelişim göstermiştir. Özellikle Malatyaspor ile oynadığı dönemde yaşanan şampiyonlukla birlikte ismini artık iyiden iyiye duyurmayı başarmıştır.

Futbol mevkisi olarak özellikle sol bek ve ön libero pozisyonlarında izlediğimiz oyuncu zaman zaman hücuma verdiği katkılarla gündeme gelmektedir. Hücum varyasyonlarını çok seven ve bu sezon bu özelliklerini kanıtlayarak gol ve asistler üreten oyuncunun kariyer hedefinde büyük takımlarda top oynamak bulunmaktadır. Her oyuncu gibi tekrar ülkesine dönmek, büyük takımlarda top oynamak ve Avrupa’da Türkiye’yi başarı ile temsil etmek onunda hayallerini süslüyor.

Oyuncunun öne çıkan özellikleri arasında aklını kullanması, zeki ve çevik olması ile birlikte mücadeleci bir ruha sahip olması da dikkatlerden kaçmıyor. Arkadaşları arasında savaşçı kimliği ile bilinen Çağrı Karakuş, hem defansif hemde ofansif olarak son derece başarılı sonuçlar alabilmektedir. Alanyaspor’da geçirdiği 5 harika sezonla birlikte zaten bu özelliklerini Türkiye’de duyurdu ve şuanda dünyaya duyurmak için Almanya’da futbol hayatına devam etmektedir.

Oyuncunun kariyerine baktığımızda bir takım sakatlıklarda ön plana çıkmaktadır. Geçirdiği şanssız sakatlıklara rağmen asla pes etmeyen ve her defasında daha güçlü bir şekilde sahalara dönen oyuncu, artık kendisini gösterme yolunda önemli mesafe kat etmiş gibi gözükmektedir. Sahadaki hırsını, çalışkanlığını ve inatçılığını sakatlandığı zamanlarda da gösteren oyuncu, şuanda formunun en iyi dönemlerinden birisini yaşamaktadır. İlk hedefi elbette ki A takımla birlikte Bundesliga’da top koşturmak olan oyuncu bu hayaline kısa zaman içerisinde ulaşmak için var gücüyle çalışmaktadır.

Futbolda ilerlemek ve büyük takımların radarına kadar girebilmek önemli bir iştir. Bu aşamada Çağrı Karakuş, yeteneklerini herkese kanıtlamış, gelecek sezondan itibaren kendi ismini daha iyi duyacağımız bir şekilde performansına devam etmektedir. Oyuncu ile yapılan röportajlarda sıcakkanlı, samimi ve dürüst kişiliği bizleri dahi etkilemiştir. Futbol kariyerinde ilerleyebilmek için oyuncuda hem sahada hemde saha dışında olması gereken tüm özellikler bulunmaktadır.

Çağrı Karakuş kimdir ;

Çağrı Karakuş 06.10.1995 Hollanda Rotterdam doğumlu 23 yaşındadır. 1.85 boyunda ki futbolcu. Feyyaz Uçar’ın eski öğrencisidir. Alanyaspor alt yapısında yetişti. Çağrı Karakuş Sinopspor’dan, Eintracht Frankfurt 2’nci takımına transfer oldu.

Kariyeri ;

2009-2014 Aytemiz Alanyaspor

2014 – 2015 – Büyükçekmece Tepecikspor

2015 – 2017 Evkur Yeni Malatyaspor

2018 – 2019 Sinopspor

2019 – Şubat Eintracht Frankfurt || Takımında Futbol Kariyerine Devam etmektedir.