Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekşi Sözlük Nedir?

Ekşi sözlük platformu en yaygın

Ekşi sözlük platformu en yaygın ve en çok kullanılan sözlük platformlarından bir tanesi olmaktadır. Ekşi sözlük platformu içerisinde bilgi almak istediğiniz her konuda bilgi sahibi olabilmeniz mümkün olabilmektedir. Platform içerisinde yer alan arkadaşlık ortamı pek çok fırsatı kullanıcılarına sunabilmektedir.

Ekşi sözlük platformu içerisinde belirli kurallar çerçevesinde özgür bir şekilde dilediğiniz paylaşımları yapabilir ve dilediğiniz gibi platformdan faydalanabilirsiniz. Platformda yer alan yorum ekle özelliği sayesinde platformda yer alan tüm paylaşımların altında fikrinizi beyan edebilirsiniz. Sözlük yazarı olarak çeşitli paylaşımlar yapabilir ve popüler olabilirsiniz.

Ekşi Sözlük Nasıl Kullanılmaktadır?

Ekşi sözlük kullanımı çok kolay olan bir platform olmaktadır. Kayıt olmadan platformda yer alan içerikleri okuyabilmeniz mümkün olmaktadır. Fakat içerik paylaşabilmeniz için platforma kayıt olmanız gerekmektedir. Platform içerisinde bir çok kategori yer almaktadır. İlginizi çeken ve bilgi sahibi olduğunuz konularda içerik paylaşa bilir ve içeriklerin altına fikrinizi belirtebilirsiniz.
Ekşi sözlük platformu üzerinden fikirlerinizi ve düşüncelerinizi özgür bir şekilde paylaşarak insanlar ile kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.  Ekşi sözlük platformunda ki paylaşımlar gündeme yön verebilen paylaşımların yapıldığı platformlar arasın da yer alabilmektedir. Ekşi sözlük platformu üzerinden gündemde yer alan haberleri takip edebilir ve gündemde yer alan konularda her türlü fikrinizi belirtebilirsiniz. Böylece her alanda donanım sahibi olabilir ve insanlar ile her alanda sohbet edebilirsiniz.