Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emslim Kasları 30 dakikada 20.000 Mekik Etkisi ile Güçlendirme!

Siz 30 dakikada 20.000

Siz 30 dakikada 20.000 (Yirmi bin) Mekik Çekebilir misiniz?

Vücudunuzun iyi görünüme kavuşması için yalnızca ince olmak yetmiyor!

Zamanla çalışmayan kasların etrafında yağlanma oluşur. Vücudun çeşitli bölgelerindeki kaslar güç kaybeder bu durum sonrası yer çekimine maruz kalan bölgelerde sarkmalar oluşur.

Cildin sıkı olması ve belirli oranda kas olması özellikle karın, popo bölgesinde daha dik durmanızı ve düzgün bir vücut postürüne sahip olmanızı sağlar.Yeni nesil bir teknoloji olan EmslimⓇSpor yapamayan, buna zamanı olmayan veya ağır sporları yapamayacak durumda olan kişilerin yorulmadan, zorlamadan ve yatarak kaslarınızın etkin bir şekilde çalışmasını sağlar.

Emslim Nedir?

Emslim yüksek yoğunluklu odaklı elektromanyetik enerji ile kasların çalışmasına etki eden bir sistemdir. Uygulama yapılan bölgede 30 dakikalık bir işlem süresinde 20.000 (yirmibin) mekik&squat yapmaya eş değer etki sağlayıp, Kasları efekte bir şekilde %100 çalışmasını sağlar egzersiz ve spor yaparak 30 dakika gibi kısa sürede bunu yapmak mümkün değildir. Kaslar işlem esnasında 20 bin defa kasılır ve çalışan kasların enerji ihtiyacı ortaya çıkar kaslar bu enerji ihtiyacını kendi çevresinde bulunan yağlardan karşılar. Bu sayede kaslar güçlü ve belirgin bir hale dönüşürken yağlarda azalma oluşur. Emslim cerrahi olmayan ve vücut şekillendirmede devrim niteliğinde olan günümüzde en son teknolojik çalışmanın ortaya koyduğu bir sistemdir.

Emslim’in Diğer Yöntemlerden Farkı Nedir?

Günümüzde bulunan emslim vücut şekillendirme sistemleri fazla yağları parçalanmasını ve cildin elastikiyet kaybının giderilmesi için dizayn edilmiş yöntemlerdir. Bu tarz uygulamalarda kişinin kaslarını güçlendirmesine yönelik bir etkisi mümkün olmadığı için burada kişi kaslarını güçlendirmesi için yoğun spor yapması ve sağlığının bu duruma uygun olması gerekir. EmSlim Ⓡ Teknolojisinin farkı burada kasları efektif olarak çalıştırırken enerji ihtiyacı için kasların çevresindeki yağları kullanır. Kasların Odaklı bir şekilde çalışıp güçlenmesini ve belirgin bir hale gelmesini sağlar.

Emslim Vücudun Hangi Bölgelerine Uygulanabilir?

Karın Bölgesinde Kasların güçlenmesi için

Popo Bölgesinde Kasların güçlendirip biçimlendirmek için

Kol Bölgesindeki Kasları güçlendirip sarkma oluşumu engellemek için

Bacak bölgesinde kasları güçlendirmek ve sarkmaları engellemek için

Emslim Uygulamasının kalıcılığı ne kadar sürer?

Bilindiği üzere kaslar düzenli hareket ettiği sürece formunu korur zaman içerisinde çalışması azalan kaslarda ise sarkmalar ve bölgede yağlanmalar ortaya çıkabilir.

Bu durumun oluşmaması için 6 ile 8 seans (kişiye göre değişir) uygulamadan sonra ara seanslarla kasların kayba uğramaması sağlanabilir.

Emslim kaç seanstır, işlem süresi ve aralıkları nedir?

Emslim kişiye göre değişmekle birlikte 6 ile 8 seans arası olup hafta 2 defa uygulanabilen ve 30 dakika süren bir işlemdir.

Emslim Uygulaması kimler için uygundur?

Emslim Kalıcı sağlık problemi olmayan kişilerin tercih edebileceği gibi, Spor yapmaya zamanı olmayan veya vücudu bu duruma uygun olmayanların egzersiz ve spor yaparken bel fıtığı, eklem ağrıları, diz kapağı sorunları yaşayanların, doğum sonrası karın kaslarında deformasyon olan bayanların, kilo alıp verme sonrası kas kaybı yaşayanların öncelikli tercih edebileceği gibi vücut şekillendirme konusunda ihtiyacı olan Bay/Bayan herkese uygulanabilir.

https://www.daisypoliklinik.com/emslim