Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evlere Kurulacak Güvenlik Sistemleri Nasıl Olmalıdır?

Maalesef ki ülkemizde hırsızlık

Maalesef ki ülkemizde hırsızlık vakaları sürekli olarak görülmektedir. Hırsızlar yüksek güvenlikli siteler ve dört bir tarafı güvenlik argümanlar ile çevrili iş yerleri yerine daha korumasız olan evleri tercih etmektedir. Bir gün yoktur ki haberlerde bir hırsızlık vakası olayı görülmesin. Güvenlik sistemleri kurmadaki en büyük amaç caydırıcılıktır. Küçük bedeller ödenerek kurulan alarm sistemleri evde olduğu müddetçe hırsızların cesaretlerini kırmaktadır.

Alanında uzmanlaşan güvenlik firmaları bu sistemleri kurarken evin dışında görülebilir bir yere bu ev güvenlik şirket tarafından korunmaktadır yazısı asmaktadır. Işte bu bir sayfa yazı hırsızların o evle ilgili tüm hayallerini yıkmaktadır. Kamera sistemleri ile güçlendirilen evlerde hırsızlar sadece bir ev değil bir mahallede yapabilecekleri faaliyetlerden caymaktadır.

Evlere Kurulacak Güvenlik Sistemleri Kaça Mal Olur?

 

Evlere sadece alarm ve kamera sistemleri kurulursa maliyet çok fazla olmayabilir. Evlerinin güvenliğini artırmak isteyen kişiler yangın ihbar sistemleri de kurabilmektedir. Bu sistemin kuruluşu tek başına bir maliyet olarak gözükse de anlaşılan kurumsal bir güvenlik firması tarafından paket şekilde hizmet alımı sayesinde çok ucuz bir fiyata mal olmaktadır. Müstakil evlerde oturan kişilerin imkanları dahilinde aldıkları bu güvenlik önlemleri yeterli olabilir. Hoş tutup da eve kimse kollu bariyer kurma gereksinimi duymaz.

Standart güvenlik önlemleri alındığı takdirde sadece bir evin değil belki de bir mahallenin güvenliği sağlanacaktır. Alınacak güvenlik hizmetine belirli bir bütçe ayrılması mümkün olan kişiler direkt olarak evlerine akıllı ev sistemleri kurabilirler. Bu sayede evleri bir șato kadar güvenli olacaktır. Özellikle küçük çocukların bulunduğu evler her türlü probleme gebedir. Bu tedbirler sayesinde insanların hayatları daha kaliteli ve yaşanılır bir hale gelmektedir. Alınan önlemler sayesinde insanlar rahat bir hayat yaşamaktadır.

ESM Teknoloji ilgili sistemleri en doğru ürün, profesyonel kadrosu ile kurulum bakım ve arızalarını gidermektedir.

ESM Teknoloji LTD ŞTİ

Saraybosna Cd.No:90 A.Dudullu  Ümraniye İSTANBUL

0216 641 74 48 (pbx)          0544 445 17 88

Web: www.esmteknoloji.com