Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moda ALaTesettür giyimde stil sahibi enerjik tasarımlar Sonbahar Kış Sezonuna Hazır !

2021 Sonbahar Kış koleksiyonuna

2021 Sonbahar Kış koleksiyonuna özel hazırladığı dinamik modellerle Moda Ala; bu sezon tesettür giyim tercih eden gençlerin vazgeçilmezi olmayı planlıyor.

Moda Ala CEO KADİM KUMRU; yaklaşan kış aylarıyla beraber açık renkler yerini daha koyu, canlı renklere bırakırken; gençler için hazırladığı özel koleksiyonu ile Moda Ala, dolaplardaki yerini almaya başlıyor. Moda Ala’nin 2021 Kış sezonu için hazırladığı genç koleksiyonda keten, tül ve şifon ürünler tesettürlü gençlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Rahatlığın anahtarı keten ürünler Trenç Kotlar

Moda Ala Ceo’su Kadim Kumru, yeni sezon ürünlerinde Kalıcı ve coşkulu renklerin yaratıcılığa ilham vereceği sezonda sıcak renklerdeki hareketlilik çok net gözüküyor gençlere uygun modeller sunmayı planlıyoruz. Kış sezonunun kurtarıcısı keten kumaş ile hazırlanan pardesüler, tunikler ve yelekler, bahar renkleriyle süslenmiş eşarplar ile kombinlenebiliyor.
Rahatlığı vaat eden keten kumaşlı ürünleri floral desenli detaylar ve işlemelerle süsleyen Moda Ala Butik, şık görünmek isteyenlere de alternatifler sunuyor. Her zevke uygun ürün seçenekleri sunan Moda Ala Bütik’in ürün portföyüyle, keten pardesü ,trenç kotlar,şişme yelek modellerinin yanı sıra, koleksiyonda yer alan keten tunik modelleriyle de hem şık hem spor kombin gerçekleştirilebiliyor.

Beyaz ve genç tasarımlar

Moda Ala Bütik’nin gençlere özel hazırladığı koleksiyonun en dikkat çeken ve tercih edilen ürünlerini beyaz oversize gömlekler oluşturuyor. Gençlerin enerjisini yansıtan gömlekler maxi boy, oversize seçeneklerinin yanı sıra tül ve floral motif detaylarıyla beğeni kazanıyor.