Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pod Mod Elektronik Sigaralar ve Salt Likitler

Sigara 400 yılı aşkım

Sigara 400 yılı aşkım süredir insanlar tarafından kullanılıyor. Tarihte milyonlarca insanın ölümüne sebebiyet vermiş olsa sunduğu keyif ve insanları kendine bağlaması sebebiyle her zaman kullanımına devam edildi. Gelişen teknoloji sigaraya alternatif ürünler ararken elektronik sigaralar ortaya çıktı ve insanların ciddi şekilde ilgisini çekti. İnsanların sigaradan uzaklaşması için fiyatların arttırılması birçok kişinin elektronik sigaralara yönelmesine sebep oldu. İlk üretilen elektronik sigaralar çok büyük ebatlarda ve çok yüksek miktarda uman üreten ürünlerdi. Elektronik sigara üzerinden yapılan geliştirme çalışmaları ile birlikte Pod mod olarak isimlendirilen elektronik sigara türleri ortaya çıktı.

Pod Mod Elektronik Sigara Nedir?

Elektronik sigara sektörüne yepyeni bir soluk getiren bu model çok belirgin farklılıklara sahip. İlk olarak diğer elektronik sigaralara göre çok daha küçük boyutlarda üretildi. Bir kalemden çok da farklı ebatlarda olmayan Smok nord 2 gibi elektronik sigaralar çok kolay bir şekilde taşınabiliyor ve rahatlıkla kullanılıyor. Bu elektronik sigaralarda ikinci önemli etmen ise dolum işleminin yapılmıyor oluşu. Bilindiği üzere ilk üretilen elektronik sigaralar için düzenli olarak likitler satın alınıyor ve bittikçe dolduruluyordu. Ancak bu ürünlerde likit doldurma olayı tamamen ortadan kaldırıldı. Bu elektronik sigaralarda tek kullanımlık kapsüller yer alıyor. Kullanıcılar kapsüllerin içerisindeki likitler bittiğinde yeni bir kapsül takıyorlar. Bu sistem de çok daha kullanışlı bir ürün olmasını sağlıyor.

​​​​​​​Salt Likit Nedir? Elektronik sigara sektörü likit üretiminde de ciddi bir gelişim kaydetti. Artık insanların büyük bir kısmı Salt likit kullanımını tercih ediyor. Likit kullanılmayan elektronik sigaraları tercih etmeyen ve hala likit doldurulabilen ürünleri kullanan kişiler için en iyi tercih bu olabilir. Salt likitlerin en önemli özelliği klasik likitlerdeki baz nikotinden farklı olarak salt nikotin ya da diğer adıyla nikotin tuzu kullanımıdır. Salt likitler sigaraya en yakın seviyede hazzı sunmayı başaran ürünlerdir. Bu sebeple de son dönemde insanlar tarafından çok daha fazla tüketilmeye başlanmıştır. Doyum noktası da oldukça düşüktür. Bu sayede kullanıcılar çok daha az tüketerek yeterli doygunluğa ulaşırlar.