Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Hekim Müşteri Takip Programı

Sizlerde bir veteriner hekimseniz ve kendinize ait bir klinik işletiyorsanız profesyonel ve sistemli işleyen bir yapı kurmanız önemlidir.

Sizlerde bir veteriner hekimseniz

Sizlerde bir veteriner hekimseniz ve kendinize ait bir klinik işletiyorsanız profesyonel ve sistemli işleyen bir yapı kurmanız önemlidir. Bunun için sizlere özel olarak hazırlanmış olan veteriner hekim programları arasında seçimler yapabilirsiniz. Böylelikle sizler yerine sistemler her türlü hatırlatma ve takip işini başarı ile yapacaktır.

Bulutvet sistemi bugün veteriner yazılımı seçenekleri arasında en çok tercih edilen programlardan birisidir. Tercih edilmesi için sunmuş olduğu farklı birçok avantaj söz konusudur. Öncelikle istem çok uygun maliyetli bir kuruluma ve kullanıma sahiptir. Diğer sabit yazılım sistemlerinin dışında bu sistem için özel bir kuruluma gerek yoktur. Bulut sistem ile çalışana Bulutvet internetin olduğu her yerden ulaşılabilir ve kullanılabilir bir sistemdir. Bu nedenle sadece kliniğinizde sabit bir bilgisayar üzerinde işlememekte, cep telefonlarınızdan dahi her alanda ulaşılabilmektedir. Hal böyle olunca kurulum ve yıllık bakım gibi ekstra maliyetlere maruz kalmadan verimli bir kullanım hakkı sunmaktadır.

Bulutvet İle En Kolay Kullanılan Veteriner Programına Sahip Ol

Bulutvet veteriner programı kurulum gerektirmeyen ve web sayfası üzerinden sizlere ait olan kullanıcı adı ve şifre ile anında giriş yapabileceğiniz son nesil programlardan birisidir.

Bu programın girişi kadar kullanımı da son derece kolaydır. Çok sade ve anlaşılabilir bir ara yüze sahip olan programa ulaşabilmek için bulutvet.com adresine giriş yapabilirsiniz ve 14 günlük ücretsiz kullanım hakkını edinebilirsiniz.