Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

25. DÖNEM POMEM BAŞVURU ŞARTLARI ACIKLAMASI

25. DÖNEM POMEM BAŞVURU

25. DÖNEM POMEM BAŞVURU ŞARTLARI ACIKLAMASI

Geçtigimiz günlerde 23.Dönem POMEM mevzuniyet töreninde konuşma yapan bakan soylu 25. Dönem Polislik alımı müjdesini verdi. Eyülül ayının ortalarında beklenen ilanın gelecegini  ve 23. Dönem POMEM okulu mevzunlarına SİZLER BU MİLLETİN GELECEGİSİNİZ , mesajı  veren bakan  Süleyman soylu 25. Dönem acıklamaları ile tüm taşları yerine oturttu

Polis adayları tarafından oldukça merak konusu olan kpss puanında sonunda sessizligini bozarak Önlisans ve lisans alımları kpss puanları değerlendirelerek gerek yapacagız, Polis alımına cok talep var önlisans mevzunları taban puanı 70 idi ancak 65 e cekme kararına sıcak bakıyoruz dedi.

Polis adaylarının bir diğer sorunu ise boy şartı özellikle Kadın adaylarda bir hayli sorun olan boy kilo endeksi biraz daha indirilebilirmi sorularına olumsuz yanıt veren soylu 1,62 ye indirsek 1.60 istenecek sonra gittikce bu şart düşürülmek zorunda kalacak o yuzden esnetme yapılamayacagını belirtti.

Kısmi renk körlügünde taleplerin çoğaldıgını ancak o dönemde seçim işleri yüzünden sahada bulundugunu onun üzerindende bir çalışma yürütülecegini ancak 25. Döneme yetişip yetişmeyeceginden emin olmadıgını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

25. dÖNEM Polis alımları sırasında eğitim düzeyinde bir oynama yapılıp yapılmayacagı sorusuna “BELLİ BAŞLI KRİTERLERİMİZ VAR BUNLARIN DIŞINA ÇIKAMIYORUZ “ diyerek sözlerine devam etti.

Pomem Kursu merak ettiklerinizde… Başvurularınız için pomem parkur kurs  SPOR eğitimimize katılmak üzere kross AkademimizİLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

İletişim http://e-pomemkursu.com