Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung, en yeni TV ve ekran inovasyonlarını 2022 Media Forum’da tanıttı!

Samsung, teknoloji sektöründeki ürünlere ilişkin kapsamlı bilgilerin verildiği, arka plandaki teknolojilerin tanıtıldığı ve yeni ürünler üzerinde …

Samsung, teknoloji sektöründeki ürünlere

Samsung, teknoloji sektöründeki ürünlere ilişkin kapsamlı bilgilerin verildiği, arka plandaki teknolojilerin tanıtıldığı ve yeni ürünler üzerinde uygulamalı deneyimlerin sunulduğu ‘Media Forum’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.

16 yıldır global TV pazarında kesintisiz bir şekilde lider konumunu sürdüren Samsung, benzersiz bağlantılı teknolojileri ve üst düzey görüntü kalitesiyle yeni bir çağın başlangıcını temsil eden ‘2022 Neo QLED 8K TV’ serisinin arkasında yer alan teknoloji ve inovasyonları 2022 Media Forum etkinliğinde tanıttı.

Teknoloji devi Samsung, teknoloji sektöründeki ürünlere ilişkin kapsamlı bilgilerin verildiği, arka plandaki teknolojilerin tanıtıldığı ve yeni ürünler üzerinde uygulamalı deneyimlerin sunulduğu ‘Media Forum’ etkinliğine ev sahipliği yaptı. Samsung, “Ekranlar her yerde, Ekranlar herkes için” vizyonu doğrultusunda, bağlantılı yaşam tarzının merkezine yerleştirdiği TV ve ekranlarla ilgili en yeni teknolojileri tanıttı.

2022 Neo QLED 8K: Samsung’un bugüne kadarki en doğru renk ve görüntü kalitesini sunan 2022 Neo QLED 8K TV serisi, Quantum Mini LED’ler ve en son teknoloji Neural Quantum 8K işlemcisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Seri ayrıca, genişletilmiş nöral ağlar, daha hassas 14 bit kontrast eşleme ve yapay zeka (AI) destekli akıllı yükseltme özelliklerine sahip. Samsung’un yeni Smart Hub uygulaması ise kullanıcıların içerikleri daha kolay keşfedebilecekleri, TV ve ekranlarda bağlantılı teknolojileri ve yaşam tarzını merkeze alan bir dizi akıllı özellikle yeniden tasarlanmış bir kullanıcı ara yüzü sunuyor.

En İyi Oyun Deneyimleri: 2022 yeni Neo QLED serisi aynı zamanda HDMI 2.1 destekleyen bağlantı noktaları ile ‘Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144Hz Oyun’, ‘Süper Ultra Geniş GameView’ ve ‘Game Bar’ gibi üst düzey oyun deneyimi için çeşitli geliştirme ve özellikler barındırıyor. Böylece, daha akıcı, heyecan dolu ve kusursuz bir deneyim sunuluyor.

Lifestyle TV Portföyü: Samsung’un ödüllü Lifestyle TV ürün yelpazesi, kullanıcı deneyimini optimize eden en yeni teknolojilere ve akıllı özelliklere sahip. Lifestyle ekranlarda yer alan ‘Göz Rahatlığı’ modu, ‘Akıllı Kalibrasyon’ gibi özellik ve uygulamalar, kullanıcıların yaşam tarzlarına ve günlük ihtiyaçlarına uygun ve doğru görüntüleme özelliklerini sunmak üzere tasarlandı. Bununla birlikte, yeni TV aksesuarları ise daha kişiselleştirilmiş bir TV deneyimi yaşamaya imkan sağlıyor.

Ses Özellikleri ve Cihazları: Samsung’un 2022 model ürünlerinin sahip olduğu ses özellikleri, Dolby Atmos tarafından desteklenirken, sürükleyici ve üst düzey bir ses deneyimi sunuyor. Bu özellikler, TV ve ses çubuğu arasında mükemmel bir senkronizasyon sağlıyor, en yeni donanım ve yazılım güncellemelerini içeriyor. Bunların yanı sıra, Samsung’un yeni Ultra Slim Soundbar ve S Serisi gibi en yeni ses çubukları ve Sound Tower serisi, mekandan ve yerden bağımsız olarak kullanıcılara birinci sınıf ses deneyimi yaşatmak üzere birçok seçenek sunuyor.

Özünde Sürdürülebilirlik Var: Samsung,daha yeşil bir gelecek için 2022 ürün yelpazesinde üretim aşamasındaki çevresel ayak izini en aza indirirken, sera gazı emisyonlarını azaltma ve ürünlerin geri dönüşümünü kolaylaştırma hedefi de belirledi. 2022 ürün serisinde, hem ışık hem de radyo frekanslarıyla şarj olabilen yeni ‘SolarCell Uzaktan Kumanda’nın yanı sıra, mürekkep kullanımının 90 oranında azaltıldığı ve metal zımbaların artık kullanılmadığı yeni ürün ambalajları kullanıyor.

Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Başkan Yardımcısı Simon Sung, konuyla ilgili açıklamasında “2022 Media Forum etkinliği, bu yılki yeni ürünlerimize ilişkin eşsiz ve ilk elden bir deneyim sunarak, ürünlerimizi benzersiz kılan teknoloji ve yeniliklere ilişkin ayrıntılı bir değerlendirme yapma imkanı sağlıyor. Bir yandan bu tarz etkinlikleri yüz yüze düzenleyebilmeyi iple çekiyor, diğer yandan mühendis ve ürün uzmanlarımızla birlikte çevrimiçi düzenleyeceğimiz 2022 Media Forum etkinliğinde kullanıcılara en önemli gelişmeleri ve teknolojileri aktarmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı