Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özbekistan ziyaretine özel klip

Özbekistan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine özel klip yapıldı. ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanlığı uçağının Taşkent Havalimanı’na indiği …

Özbekistan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine

Özbekistan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine özel klip yapıldı.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanlığı uçağının Taşkent Havalimanı’na indiği görüntüyle başlayan klipte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşılanması ve Yeni Özbekistan Parkı’ndaki Bağımsızlık Anıtı’na çelenk bırakması, ikili ve heyetler arası görüşmeler ile iki liderin tarihî Hive şehrine ziyaretinin görüntüleri yer alıyor.

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeye ziyaretinde kaydedilen görüntülerden oluşan bir klip hazırladı.

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisince hazırlanan klip, Özbek Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in “Sizlerle, Özbekistan topraklarında bir kez daha görüşmemizden dolayı memnunum. Sizlerin misalinizde kardeş Türk halkına derin saygılarımı sunarım. Ata yurdunuza hoş geldiniz.” ifadeleriyle başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı uçağının Taşkent Havalimanı’na indiği andan, Türk heyetinin karşılanmasına kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yeni Özbekistan Parkı’nda Bağımsızlık Anıtı’na çelenk bırakmasından ikili ve heyetler arası görüşmelere ve iki liderin tarihî Hive şehrine ziyaretine kadar iki günlük ziyaretin tüm görüntülerinin kullanıldığı 2 dakikalık klipte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bugün bir kez daha öz kardeşlerimizin, gönül dostlarımızın arasındayız. 4 yıl aradan sonra tekrar ata yurdumuzu ziyaret etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz.” sözlerine yer verildi.

Klip, Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’in, “Ata yurdunuzun kapıları siz ekselansları ve tüm Türk kardeşlerimiz için her zaman açıktır.” sözleriyle sona eriyor.