Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment beraat etti

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve arkadaşları Pazar Adliyesinde bugün yapılan dava duruşmasında beraat etti. Ajans Pazar …

Rize Fındıklı Belediye Başkanı

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve arkadaşları Pazar Adliyesinde bugün yapılan dava duruşmasında beraat etti.

Ajans Pazar/ RİZE İGFA- Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve arkadaşları Pazar Adliyesinde bugün yapılan dava duruşmasında beraat etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise “Adalet yerini buldu. Ercüment Başkanımız ve arkadaşlarımız beraatını aldı. Hak yerini buldu. Çok mutluyuz” diye konuştu. Çervatoğlu, “Bizde ‘ben’ yok; bizim adımız da soyadımız da Fındıklı bizim. Siz varsanız, biz varız. Biz motorları maviliklere sürmek için yola çıktık. O maviliklerden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Olay, 2019 Ağustos ayında ilçe merkezinde düzenlenen festivalde meydana geldi. Fındıklı Belediyesi’nce organize edilen ‘Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali’ kapsamındaki ‘Mor ve Ötesi’ konserinde P.M.Ş. ile B.S.Ö. arasında kavga çıktı. Belediye ekiplerinin müdahalede bulunup, kavga edenleri alandan uzaklaştırdığı sırada iddiaya göre, görevli polis memuru B.S. tabancasıyla havaya 2 el ateş etti. Bu sırada izdiham yaşandığını öne süren Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve festival komitesi, polis hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis hakkında kovuşturmaya yer bulunmadığına karar veren savcı, Başkan Çervatoğlu hakkında ‘kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma’ iddiasıyla iddianame hazırladı.