Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apex Legends Minimum Sistem Gereksinimleri

Apex Legends minimum sistem
Apex Legends minimum sistem gereksinimleri

 

Battle royale oyunlarının yenisi ve farklı özellikleri ile kabul edilen en iyisi olan apex legends bir takım oyunu olduğu için bilgisayar oyunlarına düşkün arkadaşlar için bulunmaz bir nimet. Farklı yetenekleri ve özellikleri olan sekiz ayrı karakterden birini seçerek oyuna başlayan oyuncu arkadaşlarıyla irtibat halinde kalarak kendini ve takımını güvende tutmaya çalışıyor. Oyunun en büyük artısı da kuşkusuz bu karakterleri takımın ihtiyaçlarına ve oyun stiline göre seçme imkanı sunması.

 

Apex Legends Mobile

 

Apex legends mobile uygulamasının olması oyunun müdavimlerinin uzun zamandır beklediği bir gelişmeydi. Oyunun yaratıcısı olan EA Games şirketinin ceo’su bu konuda çalışmalar yapıldığına dair müjdeyi yakın bir zamanda oyuncular ile paylaştı. Bu bilgiye dayanarak 2019 yılı içerisinde oyunun farklı platformlarda da oynanabileceğini ve bu sayede oyuncunun her platformdan oyunu geliştirme şansı bulacağını söyleyebiliriz.

 

Apex Legends Sistem Gereksinimleri

 

Oyunda en büyük hedef takımdan ayrı düşmemek. Diğer battle royale oyunlarında da olduğu gibi güvenli halka uygulaması olan oyunda halkalar daraldıkça dışarıda kalan karakterler saniye başı hasar aldıkları için güvenli alandan ayrılmamaları gerekiyor.

 

Bilgisayarlarda gelen güncellemeler ile birlikte 20 GB’ın üstünde bir alan kaplayan apex legends sistem gereksinimleri için ayrıca 64 bit windows 10 işletim sistemine de gerek duyuyor. Oyun için gereken hard diskteki minimum boş alan ise 30 GB olmak zorunda. Ortalama 25 Mbps hız ile iki saate yakın bir sürede indirilen oyun için ayrıca bilgisayarda 6 GB Ram olması gerektiğini de ekleyelim.