Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Araç Takip Sistemleri

Araç Takip Sisteminin Önemi

Araç Takip Sisteminin Önemi

Ulaşım pek çok riski üzerinde barındırdığından kritik bir husustur. Firma ve kuruluşlar için araç takip özellikle güvenlik açısından önem taşımaktadır. Taşıma işi yapan birçok firma taşıdığı ürünleri müşterilerinin istenen yer ve zamanda hazır bulundurması gerekmektedir. Bu durum firma güvenilirliği açısından araç takip sistemi ihtiyaçlarını ön plana çıkarmaktadır. Mobiltek tarafından firmaların veya şahısların araç takip cihazı ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Cihaz tamamen yerli olup aracın müsaade edilmeden hareketini, kaza gibi istenmeyen durumların meydana gelmesi durumunda hızlı tedbir almasını, başka sebeplerle hareket etmesi tam ve doğru olarak bildirmektedir. Özel yazılımı sayesinde, harita üzerinden araç tüm web, ios, Andorid ve Windows cihazlarla görüntülenebilir. Cihazların güncellemeleri ve fonksiyonları uzaktan yapılarak hatalı veri üretmesinin önüne geçilmiştir. İhtiyaçlar doğrultusunda ilave güvenlik sağlayıcı özellikler ilave edilerek güvenlik artırılabilme özelliği bulunmaktadır.

Mobiltek araç takip sistemleri Tüm Türkiye’de satış ve montaj yapılarak 7 gün 24 saat çağrı merkezi sayesinde araç güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Kolay kurulum ve etkili müşteri destek faaliyetleri ile araç güvenliği kesintisiz olarak sağlanabilmektedir.

Araç takip sistemleri sayesinde pek çok firma ve kuruluşta başarılı bir şekilde kullanılmakta kullanıcıların tamamında müşteri memnuniyeti üst seviyelerde sağlanmaktadır. Pek çok saygın ve geniş araç filosuna sahip kuruluşlar Mobiltek ’in referansı durumundadır

Araç takip sistemleri sayesinde araç bakım, sigorta ve kasko masraflarında tasarruf sağlanarak araçların mümkün olan en yüksek düzeyde çalışmasının sağlanması mümkündür.

Özel yazılımı ve kolay kontrolü sayesinde ek cihazla herhangi bir aracı kullanmadan aracı durdurulabilmekte ve istenmeyen hareketlerin önüne geçilebilmektedir.

Araç Takip Cihazlarının Maliyeti

Araç takibinin öneminin yanında araç takip fiyatı çok düşüktür. Bu konuda teklif alabilmek için telefon ve mail aracılığı ile mümkündür. İstek ve öneriler kısa sürede cevaplanarak istenen bilgi en uygun, ekonomik ve çözüm üretecek şekilde sağlanmaktadır.