Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BETGRAM PARA ÇEKME

Betgram giriş yönteminin en sık kullanılan iki farklı türünü aşağıda bulabilmek mümkündür.

Betgram giriş yönteminin en

Betgram giriş yönteminin en sık kullanılan iki farklı türünü aşağıda bulabilmek mümkündür. Bu yöntemler ile kolay bir şekilde para yatırmanın yanında aynı zamanda para çekme işlemi de sağlatılabilmektedir.

Banka Havalesi

Banka havalesi yöntemi ile para çekme işlemini sağlayabilmek için minimum 100 TL çekim talebinde bulunmak yeterlidir. Ancak banka havalesi yöntemi ile yatırılacak olan paralar 1 – 3 iş günü içinde kişilerin banka hesaplarına geçmektedir. Betgram, Bu süre oldukça uzun gelmekle birlikte komisyon kesintisi olmadığı için de sık tercih edilen bir sistem haline gelmiştir. Yoğunluk durumuna bağlı olarak banka havalesi yönteminde para çekme maksimum 3 iş gününü bulmakta ve küçük miktar çekim taleplerinde bu 1 iş günü içinde hallolmaktadır.

Cep bank Yöntemi

Cep bank yöntemi para yatırma yöntemi olarak kullanılabildiği gibi para çekme yöntemi olarak da kullanılmaktadır. Bu yöntemle de komisyon kesintisi yapılmadan bir iş günü içinde paranın hesaba yatırılması sağlanmaktadır. Bu yöntem ile para çekim talebi verebilmek için minimum 1000 TL tutarında çekim talebi girilmesi gerekmektedir.