Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngilizce Tercümede Uluslararası Kalite

İngilizce Tercümede Uluslararası Kalite

İngilizce Tercümede Uluslararası Kalite

 

Dünya kalite standartları çerçevesinde hizmet sunan Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme, sektör liderliğini yıllardır koruyor.

Dünya dili denildiğinde akla ilk gelen ve sarsılmaz tahtın sahibi İngilizce’nin geçerliliği en yüksek dil olması ve her alanda en köklü ve en öncü kaynak ve içeriklerin var oluyor olması sebebi ile tercüme sektöründe en çok talep edilen dildir.

Buna bağlı olarak Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi sahip olduğu EN 15038 Hizmet Kalite Standartları kapsamında dünya çapında geçerli İngilizce tercüme hizmetini geniş, deneyimli, uzman kadro ile sağlamaktadır.

Sektör bazlı kalite denildiğinde, tercüme ve çeviri için kalite, kaynak metin ve hedef metnin tam olarak örtüştüğü, müşteri memnuniyetinin sağlandığı, orjinal içeriğin muhafaza edildiği ve anlatılmak istenilen orijinal mesajın hedef kitleye tercüme ile de aktarılması anlamına gelir. İngilizce tercüme işleminde kalite denilince akla ilk gelen Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketidir.

Teknolojinin Sektör Öncüsü Okeanos

Teknolojinin vazgeçilmez cazibesi iş hayatını da etkisi altına almaktadır. Doğru kullanılması durumunda teknoloji en büyük avantajınız ve sektörün öncü firmalarından biri olarak yer almanızı sağlar. Buna bağlı olarak Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme, şeffaflık ilkesine değer vererek son teknolojide oluşturduğu proje takip yazılımı sayesinde müşterilerine tek tuşla şeffaflık imkanı sunmaktadır.

Şeffaflık ilkesinin gerekliliklerini İngilizce yeminli tercüme projelerinde de ortaya koyabilen Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme, Perpa Ticaret Merkezi’ndeki ofisi ile lokasyon avantajını kullanıyor. İngilizce yeminli tercüme projelerinde ve Beyoğlu 25. Noterliği ve Perpa Ticaret Odası ve Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde yapılan tüm işlemlerde anlık çözümler sunmaktadır.

İngilizce yeminli tercüme projelerinizin ucuna bağladığınız hayalleriniz ve planlarınızı gerçekleştirmekte yardımcı oluyor, talep ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda geniş bir aile ile profesyonel hizmeti sağlıyoruz.

Son dakika ortaya çıkan tüm acil çalışmalar hepimizin stres kaynağı olur. İngilizce acil tercüme konusunda yaşadığınız strese son vermek adına cumartesi günleri de hizmet vermekte olan Okeanos, kurumsal müşteri temsilcileri ve uzman proje sorumluları sayesinde aradığınız hizmet kalitesini çok daha ulaşılabilir kılıyor.

İngilizce acil tercüme projelerinde talep ettiğiniz sürede aradığınız kaliteyi sunmak adına çalışma ve gelişmelerin bitmek tükenmediği bir okul olarak varlığımızı tercüme sektöründe yıllardır sürdürüyoruz.

Anadil düzeyinde dil becerisine sahip tercüman, editör ve denetmenlerden oluşan kadromuz ile başarının bir tesadüf olmadığını İngilizce acil tercüme projelerinde de ortaya koyabiliyoruz.

İngilizce tercüme talepleriniz için detaylı bilgi ve fiyat teklifi için 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilrisiniz.