Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Iveco yetkili servisi

Iveco yetkili servisi, Türkiye’nin

Iveco yetkili servisi, Türkiye’nin birçok yerinde hizmet vermektedir. Iveco servislerinden faydalanmak için, ilgili Iveco yetkili servisini telefonla arayarak yardım ve destek talebinde bulunabilirsiniz. Iveco yetkili servisleri resmi internet siteleri üzerinden, kendi Iveco modeliniz için sorgulama yaparak size en yakın servis noktalarını bulabilirsiniz. Arıca Iveco servis iletişim için, Iveco’ya ait, 365 gün boyunca 7-24 hizmet veren Iveco müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Türkiye çapında 55 farklı Iveco yetkili servisi hizmet vermektedir. Iveco yetkili servisi çalışanları her ne olursa olsun müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sorunun en kısa sürede saptanması ve çözülmesi için Iveco yetkili servisleri alanında uzman ve deneyimli kişilerle çalışmaktadır.

Iveco satış bayileri ve Iveco yetkili servisi müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak için durmaksızın çalışmaktadır. Iveco için kaliteli hizmet anlayışı yalnızca satış planlamalarını değil, satış sonrası hizmetleri de kapsamaktadır. İveco satış bayilerinde ve yetkili servislerindeki çalışanlar, müşteriler için en uygun çözüm yollarını üretmeye çalışmaktadır. İveco satış bayileri çalışanları geniş ürün seçenekleri arasından, müşterilerin istekleri doğrultusunda uygun ve doğru araç seçiminde yardımcı olmaktadır. Iveco yetkili servislerinde ise satış sonrası memnuniyet ön planda tutulmakta ve müşterilere her türlü yardım ve destek sağlanmaktadır. Iveco yedek parçaları aracınızın potansiyel performansını en yüksek düzeyde alabilmenizi sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Iveco bu parçaların zor koşullara uzun süre dayanmasını sağlamak amacıyla mevcut teknolojilerin tümünden faydalanmaktadır.

Otokar Bayileri, Türkiye’de birçok yerde, yedek parça ve teknik destek hizmetleri vermektedir. Otokar, kurulduğu yıl olan 1963’ten bu yana kendi teknolojilerini geliştirerek, ürünlerinde yerli kimlik özelliğini korumayı hedeflemiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışma felsefesiyle ortaklarının ve çalışanlarının sürekli memnuniyetini sağlamayı amaçlamaktadır. Çeşitli ticari araçları, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda üretmekte, tasarlamakta ve pazarlamaktadır. Otokar’ın kalite yönetim sistemi ürünlerin ve hizmetlerin sürekli yenilenmesini kapsamaktadır. Bütün kalite anlayışını firmanın geneline yaymak ve gerekli alt yapıları geliştirmek Otokar’ın öncelikli görevleri arasındadır. Tüm bunların yanı sıra Otokar, ürünlerinde sıfır hata politikasını benimseyerek çalışmalarını organize etmekte ve müşterilerine sunduğu değeri arttırmaktadır.

Kaynak: short haircuts