Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaynak Makinası

Kaynak Makinası Kaynak makinesi

Kaynak Makinası

Kaynak makinesi imalatı konusunda sahip olduğumuz bilgi birikimi ve aksesuar ürünlerimizle sizlere en iyi desteği vermeye devam ediyoruz.

Günümüzde bir çok firmaya elektrofüzyon makine tedariğinde bulunmaya devam ediyoruz. Oldukça hafif olan ürünlerimiz tam da aradığınız kaynak desteğini sizlere sunabiliyor. Yeni nesil vizyon kaynak ürünlerimiz tüm manşonlara kaynak yapabiliyor. Jeneratör ve elektrik dalgalarından hiçbir şekilde etkilenmeyen ürünlerimiz sorunsuz bir şekilde faaliyet gösteriyor. Firmamız elektrofüzyon kaynak makinelerinde uzmanlaşarak piyasa da en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başarmıştır. Kaynak makineleri konusunda müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun şekilde karşılık verebiliyoruz.

Elektrofüzyon Nedir?

Elektrofüzyon makinelerde kaynak uygulaması manşon kısmındaki ısıtma rezistansları üzerinden gerçekleştirilir. Manşon içerisine borular yerleştirildikten sonra kaynak makinesinin uçları manşonun delik bölümünden ısıtılır. Rezistansların ısınması sonucu borular birbirine bağlanır. Yüksek kalite fizyon kaynak modelleri pek çok hat üzerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürünlerimiz uluslar arası standartlara uygun şekilde tasarlanmıştır. Böylece her türlü arazi koşulunda ve en zor şartlarda bile sizlere en kolay ve güvenli kullanım sunabilir.

www.electropower.com.tr