Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kış mevsiminde de sağlıklı ve güzel bir cilt

Kışın yaşanılacak olan tüm

Kışın yaşanılacak olan tüm olumsuz hava şartlarına karşın bir de yaptığınız yanlışlar cildiniz üzerinde olumsuz etkiler oluşturacaktır. Bunun içinde özellikle kışın parlak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız o zaman sağlıklı beslenmenin yanı sıra kullandığınız kozmetik ürünleri konusunda da seçici olmanız gerekiyor. Elar kozmetik bu noktada size sağladığı faydalarla da ön plandadır. Her cilt için uygun olan LR ürünlerine sahip olabilir ve cildinizi bir bebek cildi gibi koruyabilirsiniz. Ancak kozmetik ürünlerinin yanı sıra sizinde cildiniz üzerinde yapmanız gereken bazı önemli girişimlerin olduğunu unutmamalısınız. Örneğin cildinizi çok sık olacak şekilde ve sıcak su ile yıkamamanız gerekiyor. Aksi takdirde derinizin çok fazla kurumasına neden olabilirsiniz ve bu da cildinizde kaşıntılara neden olacağından dolayı kızarıklıklar meydana getirirler. Hatta bazı ciltlerde böyle durumlarda kuruluk egzaması bile gelişecektir.

Farklı cilt tiplerine uygun olacak şekilde üretilmiş olan LR Zeitgard ürününü düzenli kullanmanız halinde kırışıklıkların çok hızlı bir şekilde ortadan kaybolduğunu görebilirsiniz. LR siparişlerinizi internet üzerinde vererek her ürüne hızlı sahip olabiliriniz.

Cilde bakım yapma önemli dedik bu anlamda da özellikle banyo sonrasında cildinize bakım kremleri sürmelisiniz. LR üyelik işlemini tamamlayarak banyo sonrasında kullanabileceğiniz yağlardan da temin edebilirsiniz. Bunun yanı sıra nemlendirici kremlerde cildinizi korumak için yeterli olacaktır. Cildiniz her zaman hassastır ve bu hassasiyetle birlikte onun ihtiyacı olan nemli ortamı mutlaka sağlamak zorundasınız.  Her ne kadar kış mevsimini düşünmüş olsak ta aynı şekilde yazın güneşin olumsu etkilerinden de kurtulmak önemlidir. Bunun içinde güneş kremleri ve nemlendirici yağlar işinizi görecektir.