Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mustafa Cengiz’den Flaş Falcao Çıkışı

Mustafa Cengiz’den Flaş Falcao

Mustafa Cengiz’den Flaş Falcao Çıkışı

Başkan Mustafa Cengiz’den gündeme dair çok kritik açıklamalar geldi. Şuan ki durumu büyük bir merakla takip edilen Falcao hakkında söyledikleri de yakından takip edilecek olan konuların başında geliyor. Cengiz, “Oynamak için kendini zorlayınca aşilde ödem oluştu. Sakat gelmedi. Kimse aptal değil biz de değiliz. Futbolcuları sağlık testinden geçiririz. Bazıları gibi önce imzalayıp sonra teste sokmayız. Kariyerinin son dönemlerinde futbol tutkusunu yaşamak için geldi. Adımın hoparlörlerce değil taraftarlarca söylenmesini istiyorum diyerek geldi.” Sözlerini sarf etti. Oyuncusuna sahip çıkan başkan diğer kulüp yöneticilerine de bazı göndermelerde bulundu. Betpas deneyimi en iyi duyguları yaşatıyor. Gelişmeler taraftar tarafından da yakından takip ediliyor.

Falcao Sözleri Gündemi Belirledi

Sağlık testi konusunda yapılan eleştirilere ise sert bir şekilde cevap verdi. Oyuncuların kontrolü konusunda hiçbir eksikliğin olmadığına bir kez daha dikkatleri çekti. Başkan kendisini şu sözlerle anlattı. Cengiz, “Kendisini on binlerce kişinin karşıladığını gördü. İdmansız kendini çok yordu, kaleden top çıkardı ve aşilde ödem oluştu. Doktorlar, iki yıl daha oynaması için bu sorunun giderilmesi gerektiğini söyledi. Taraftardan sabır istiyorum. Falcao, sakat gelmedi. Kimse aptal değil biz de değiliz. Tüm futbolcuları sağlık testinden geçiririz. Bazıları gibi önce imzalayıp sonra teste sokmayız. Kulübün kuruşuna bile dikkat ederiz.” Sözlerini kullandı. Ortaya çıkan durumdan üzgün olduğunu da ayrıca belirtti.

Divan Kurulu Hakkında Eleştirilerde Bulundu

Seçim konusunda çalkantılı süreç halen sürüyor. Son olarak divan ile sorun yaşadığı öne sürülen yönetim hakkında açıklamayı doğrudan yine başkan yaptı. Katıldığı etkinlikte söyledikleri ile gündemi bir kez daha belirlemiş oldu. Cengiz, “Mahkeme kararına bakmıyorum. Benim halletmem gereken konular var. İki yılda üç seçim; insaf! Zannedersiniz dev bir kaos var. Biz onurumuzla çekilmesini iyi biliriz… Divan kurulu üyeleriyle bir sorunum olamaz. Benim kastım divan başkanlığı kürsüsü. Bu makamın muhalefet gibi kullanılmasını doğru bulmuyorum.” İfadelerini kullandı. Divan kurulu hakkında söyledikleri ile beraber bazı tartışmalara son noktayı koyarken, bazıları içinde fitili ateşledi.