Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Noter Onaylı Diploma Tercüme Hizmeti

Eğer yurtdışında bir üniversiten mezun olduysanız ve mezuniyetinizin ardından ülkemizde başka bir eğitim veya iş başvurusunda bulunacaksanız diploma tercüme işlemlerini yaptırmış olmanız gerekmektedir.

Eğer yurtdışında bir üniversiten

Eğer yurtdışında bir üniversiten mezun olduysanız ve mezuniyetinizin ardından ülkemizde başka bir eğitim veya iş başvurusunda bulunacaksanız diploma tercüme işlemlerini yaptırmış olmanız gerekmektedir.

Her bir kurum kendi bünyesine farklı diploma çeviri uygulamalarını kabul etmektedir. Örneğin özel bir kurumda işe girecekseniz ve yurtdışından almış olduğunuz diplomanızın çevirisi talep edilmişse sizlere bu alanda hizmet veren yetkili ve profesyonel tercümanlık ofisleri bulunmaktadır. Bu ofislerde hizmet veren yeminli tercümanlar tarafınsan diploma çeviri işlemleri yapılmakta ve bu yeminli diploma tercümeleri bazı kurumlar tarafından kabul edilmektedir.

Ancak bazı kurum ve özel kuruluşlar yeminli tercümanlık ile birlikte noter onayı da talep etmektedir. Noter onaylı diploma tercümesi talep eden kurum ve özel kuruluşların bu talebini karşılamak için Diploma Denklik firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Hızlı Ve Güvenli Diploma Çeviri İşlemleri

Sizlerde yurtdışından almış olduğunuz diplomalarınızı tercüme ve çeviri işlemleri yaptırmak istiyorsanız bunun için Ankara Kızılay’da yer alan Diploma Denklik tercüme ofisine ulaşabilirsiniz. Burada göre alan yeminli tercümanlar tarafından her dilde tercüme yapılmaktadır. Aynı zamanda yeminli tercümanlık işlemlerinin yetmediği kurum ve özel kuruluşlar için noter onaylı diploma tercümesi yapılmaktadır.

Web sayfasına giriş yapabilir ve iletişim bilgileri üzerinden danışmanlarımızla görüşmeler sağlayabilirsiniz. Çeviri fiyatları ve süreleri hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz. Belgelerinizi elden, kargo veya online olarak bizlere ulaştırabilirsiniz.