Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Para Sistem İle Paranız Güvence Altında

Para Sistem İle Paranız

Para Sistem İle Paranız Güvence Altında

 

Para Sayma Makinesi

 

Klasik para sayma makinesi olan HTM Vision, tüm dünya ülkelerinin paralarını tam ve doğru olarak saymaktadır. Sayma işlemi tamamlandıktan sonra dijital ekran üzerinde para miktarını yansıtmaktadır. Makinede bulunan özelliklerden biri de karışık olarak verilen farklı para birimlerini ayırmasıdır. En çok tercih edilen akıllı makinelerden biridir. Ekranda sayım bittikten sonra rapor detayları da verilmektedir. Çeşitli şirketlerde ve bankacılık sektöründe sıklıkla kullanılan para sayma makinesi hızlı ve pratik olma özelliğinin yanı sıra hata payı bulunmamaktadır. Paranızın miktarı ne olursa olsun sayar ve sahte para yakalama özelliği sayesinde paranızın güvenliğini de sağlar.

 

Laminasyon Makinası

 

Pvc makinesi çeşitlerinden biri olan laminasyon makinesi tüm belge evrak ya da işlemlerinizi kolaylıkla yapmaktadır. Her türlü belge evrak fotoğraf ya da afişleri pürüzsüz olarak tasarlamaktadır. Ayrıca hızlı çekim sayesinde işlerinize pratiklik katar. Kullanmış olduğu ısı otomatik ısı sensörüdür. Isı seviyesini ayarlayabilirsiniz. Mauel bir sıkışma kolu mevcuttur. Belge rahatça çıkarılabilir ya da tekrar içeri sokularak işleme devam edilebilir.

 

Para Çekmecesi

 

Mühlen nakit para çekmecesi ile paranızın güvenliğini sağlamak çok kolay. Para çekmecesi oldukça geniş ve kullanışlıdır. Kağıt para gözü, metal para yuvası, gizli para gözü, stapma süngeri ve ataşlık bulunmaktadır. Kullanımı oldukça kolaydır. Açılıp kapanmaya karşı dayanıklıdır. Herhangi bir darbe ve zarar verilmesi söz konusu olduğunda dayanıklılığı oldukça yüksektir. Para çekmece gözleri rahatça çıkarılabilir, sıkışma yapmaz ve temizliği kolaydır.