Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parking Panic Oyunu

Online oyunlar söz konusu

Online oyunlar söz konusu olduğunda akla ilk gelen oyunlardan biri de Parking Panic isimli oyundur. Uzun yıllardır popülerliğini kaybetmeyen ve kolayca oynanan oyunlar arasında olan Parking Panic, zorlu parkurlarda araba park edilmeye çalışılan bir oyundur. Araba ile zorlu seviyelerin çözülmesi istenmekte ve oyunculara heyecanlı anlar yaşatılmaktadır. İsminden de anlaşılacağı gibi panik halinde park edilen oyun çocukları eğlendirdiği gibi zeka gelişimlerine de katkı sağlamaktadır. Fare ile oynana oyun, en sevilen online oyunlar arasındadır.

Arabaların fare ile hareket ettirerek park edilmesini ve seviyelerin geçilmesini konu alan oyunun bulmaca içerikli oyunlar arasında olduğu bilinmektedir. Araçların; otobüs, otomobil ve kamyonların arasına hatasız bir şekilde park etmeli veya çıkış yapılması gerekmektedir. Eğer istenilen zamanda sıkışan araba park yerinden çıkartılamazsa oyuncu başarısız olacaktır. Doğru rotanın bulunması ve park yerinden çıkılması için pratik bir zekaya ihtiyaç duyulacaktır.

Parking Panic Oyunu Nasıl Oynanır?

Araba bulmacası oyunları arasında yer alan Parking Panic oyununu web siteleri üzerinden oynamak mümkündür. Flash online oyunlar arasında yer alan Fireboy and Watergirl ve Moto X3M oyunları gibi olan oyun, bilgisayarlar aracılığı ile rahat bir şekilde oynanmaktadır.  Temel olarak trafikteki bulmacaları çözme oyunu olan Parking Panic, fare ile oynanmaktadır. Arabaların sıkışık yerlerden doğru bir şekilde çıkartılması gerekmektedir.

Oyunun özellikleri arasında süre de bulunduğu için oyun daha heyecanlı bir hale gelmektedir. Kalabalık olan ve sıkışan trafikten kısa bir sürede çıkılması gerektiği için oyuncuları zorlu dakikalar beklemektedir. Bölümlerin zorluk seviyesi ve özellikleri farklılık göstermektedir. Her oyuncunun kendine ait bir profili bulunmakta ve profilde başarı bilgileri gözükmektedir.

Parking Panic Özellikleri

Oyunun farklı seviyeleri bulunmaktadır. Seviyeleri geçmekte zorlayan oyuncular, kayıt yaparak daha sonra tekrar şanslarını deneyebilirler. Zor seviyeler daha uzun sürelerde geçildiği için kayıt özelliği oldukça önemlidir. Parking Panic, Moto X3M ve Bob the Robber gibi online oyunlardaki olan en önemli özellik web sitesi üzerinden rahat bir şekilde oynanabilmesidir. Kurulum ve indirme gerektirmediği için her cihazdan ve internet hızından rahat bir şekilde oynanabilmektedir.