Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ribon

Ribon Nedir? Sorusuna cevap

Ribon Nedir? Sorusuna cevap olarak bilgi vermek gerekirse ribon, barkot etiketlerinin beyaz olan kısmına baskı yapılması için ribon kullanılmaktadır. Kullanmış olduğunuz barkot yazıcınızın ön tarafında bulunan kafa ribon olan yere ısı vermesi ile alt katmanda olan mürekkebi eritmektedir.

Barkod Etiketi

Eridikten sonra barkot etiket üzerinde kalıcı olmasını sağlayan ise eritilen mürekkebin sıcaklığının aşırı derecede ribon etiket üzerinde yayılmasıdır. Ribon kullanılan malzeme ve kalitesine göre 3 çeşit olarak sınıflandırılmakla birlikte ribon çeşitleri resin, wax ve wax resin ribondur. Firmamızın imalatı yapılan ürünlerin ribon fiyatları kalite ve ürüne göre değişiklik gösterebilmekle birlikte uygun fiyat ve kaliteli ürün sunmaktadır.

Pos Rulosu

Resin ribon, diğer ribon ürünlerine bakılarak daha uzun süre dayanıklı olan ve kalite bakımından en yüksek kalite de ribon ürünüdür. Yapımında baskı kalitesinin yüksek olması sebebinden ısıya, sürtünmeye karşı ve suya karşı kullanılan resin ribon istenilen ölçüde üretimi yapılmaktadır. Diğer bir ribon çeşidi olan wax ribon ekonomik etiketleme sisteminden dolayı en çok tercih edilen ribon ürünü olmuştur. Barkot etiketlerinde kağıt bazlı olanlarda kullanılması tavsiye edilmekle birlikte barkot yazıcılarının marka ve modeline göre istenilen ölçülere ayarlanabilmektedir.

Ribon

Argos ribon fiyatları, kişilerin tercihi olarak markası argox olan barkot yazıcılarında kullanılan ribonlar istenilen ölçü ve ebatlara göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. Firma olarak 40 mm genişlikten 250 mm e kadar müşterilerin istekleri doğrultusunda argox ribon üretmekle birlikte uygun fiyat garantisi de sunmaktayız.

Dega Basım

Fiyatlar olarak müşterilerin istedikleri ebat ve ölçüler neticesinde firmamız uygun fiyat vererek sizlere dönüş sağlamaktadır. Bunun yanında renkli ribon üretimi de yapmakla birlikte renkli ribon fiyatları ise müşterilerin renk ve ölçülere uygun şekilde değişmektedir. Renkli olduğu için fiyatlar renk seçimi olmayanlara göre daha pahalıdır.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi