Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİŞLİ ARASI NAKLİYAT

ŞİŞLİ ARASI NAKLİYAT  

ŞİŞLİ ARASI NAKLİYAT

 

Şehirler arası evden eve nakliyat hizmetinde son derece güvenilir ve kurumsal firmaların tercih edilmektedir. Bunun başlıca sebepleri evden eve nakliyat firmalarında şehirler arası nakliyat hizmetinde  farklı araç türlerinin kullanılmasıdır. Şişli evden eve nakliyat firması şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti sunan 10 adet aracı ile kurumsal hizmet veren firmalardan birisidir. Çelebi nakliyat bünyesinde bulunan şişli evden eve nakliyat firması daha büyük araçlar ile eşyalarınız rahatlıkla araç içerisinde düzgün bir şekilde yerleştirilmesini sağlar ve şehirler arası nakliyatta oluşabilecek zararları önlemek için tecrübesini sonuna kadar kullanmaktadır. Aracın büyük oluşu eşyalarınızın daha rahat taşınmasını çizilmesini ya da sıkışıklıktan ötürü alınabilecek tahribatları engellemektedir. Bir başka etkenden söz edilecek olursa kurumsal firmalar şehirler arası evden eve nakliyat hizmetinde kimi zaman opsiyanel kimi zaman ise standart olarak sigorta ve eşyaları güvence altına alan ekstra sözleşmeler imzalamaktadır.  Bu sayede uzun yolda zarar görme ihtimali olan eşyalarınız güvence altına alınır. Olası bir kaza durumunda, taşınmadan ötürü kullanılamayacak hale gelen eşyalarınız sigortalandığı için karşılığı sözleşmeler sayesinde ödenmekte ya da birebir aynısı ile değiştirilmektedir.

Şişli nakliyat firması kuruluş bölgesi itibari ile şişli başta olmak üzere İstanbul evden eve nakliyat hizmetide sunmaktadır.

Şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti  alırken kurumsal firmalardan biri olan Çelebi nakliyat farklı boyutta araçları sayesinde eşyalarınızın yoğunluğuna uygun olarak farklı kasa tiplerde olan araçlardan en uygun olanı tercih edilmektedir. Eşyalarınıza uygun özel ithal Alman ambalaj malzemeleri ile ürünleriniz son derece iyi bir şekilde titizlikte sarılmakta olup zarar görmesi önlenmektedir. Demonte hale getirilebilen bir çok mobilya, mobilya ustalarımız tarafından sökülüp sarılmakta olup yeni adresinizde sıfırdan kurulumu sağlanmaktadır.
Şehirler arası evden eve nakliyat için size  özel tekliflere göz atın, ücretsiz expert hizmeti ile eşyalarınızın durumuna göre en uygun teklif çelebi nakliyatta!