Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Smok Nord Pod Coil

Elektronik sigara günlük yaşamda

Elektronik sigara günlük yaşamda sıkça karşımıza çıkan ve sarma sigaraların yerini hızla almayı başaran tütün ürünlerindendir. Elektronik sigara kullanımında birçok iç hazne ve malzemenin değiştirilmesi veya bakımının yapılması gerekmektedir. Elektronik sigaralar, sigarayı bırakmak isteyen veya sigara zevkini aromalı likitler ile karşılamak isteyen kişiler tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Elektronik sigara seçiminde birçok özellik arayan kullanıcılar genellikle kolay taşınabilir ve güvenli olmasına dikkat ederler. Elektronik sigaralar modellerinde sigarayı bırakmak isteyenlere ve farklı deneyimler arayanlara özel önerilerimiz var diyebiliriz. Elektronik sigaralar içerisinde birçok farklı özellik ve modele ayrılırken smoant pasito bu arayışlara son verecek nitelikte bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

Yenilenebilir kartuş sistemi, ayarlanabilir 5 watt seviyesi, 3 ML likit kapasitesi, değiştirilebilir reçine driptip gibi birçok fonksiyonlu özelliği bulunmaktadır. Ürünler değişimlere uğradıkça smok nord kendini göstermektedir. Üründe meydana gelen değişimler kolay taşınma özelliğini barındırmıştır. Tek düğme sistemi, güçlü pod sistemi, yeni eklenen düğme ile pil seviyesi ve buhar başlatmalarda ki kolaylığın farkına varın. İçerisinde kullanılan iki kitle iki bobin ile ısıtma işlemleri hiç bu kadar kolay olmamıştır.

Ürünlerin Smok nord coil kısmı zaman içerisinde değişim istemektedir. Özellikleri ile birbirinden ayrılan ve farklı deneyimler sunan parça, 1.4ohm Nord Ceramic Coil yüksek sıcaklığa dayanıklı, 0.6ohm Nord Mesh Coils, ciğer çekimi için 25W max en çok tercih edilenler arasındadır.