Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SPA YATAKLARI

Spa Çin’den ve orta

Spa Çin’den ve orta doğu ülkelerinde ortaya çıkmış olan bir rahatlama sporudur. Zihin ve algıların açılmasına yardımcı olan bu spor insanın beyninin ve vücut kaslarının rahatlamasını sağlıyor. Bunun yanında bu hizmeti veren merkezlerde kullanılan malzemelerin çoğu doğal ürünler olmakla birlikte bu ürünlerin daha çok deniz ve okyanus taşlarından olmaktadır. Spa yorgunluğunuzu alır ve siz masaj koltuğunda uzanırken enerjik doğal taşlar ile size masaj yapılır bu esnadan salonda ise tamamen doğadan gelen eşsiz bir müzik çalarak zihniniz açılır. Bu yazımızda spa yataklarından bahsedeceğiz. Bu yataklar da oldukça özel ve tamamen sizin rahatlığınız için tasarlanmıştır. Bu yatakları ve özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

1-) Isıtmalı Spa Yatakları:

Bu yataklar genelde sırt bel boyun ağrısı olan hastalar için tercih edilir. Manuel spa yataklarından daha büyük olmakla birlikte y7aka süngerinin içinde ısıtmayı sağlayan sistem kurulmuştur. Isı seviyesi ayarlanabilen bu yataklar diğer spa yataklarına göre daha maliyetli yataklardır fiyatları 3.500 ile 10.000 Türk lirası arasında değişiklik gösterebilmektedir.

2-) Ahşap Spa Yatakları:

Ahşap olan yataklar saha ser olan yataklardır bu yatakların sadece boyun kısmında ince uzun bir yastık vardır. Bu yataklarda masaj yapıldığı zaman yalnızca yatak üzerine havlunuzu seriyorsunuz. Daha çok Kore ve Çin taraflarında kullanılan bu yataklar duruş bozukluğuna iyi geldiği bilinmektedir. Bu yatakların da fiyatları 2000 – 5000 Türk Lirası arasında değişir.

3-) Masaj Ve Terapi Yatağı:

Spa salonlarında VİP müşterilerinin tercih ettiği bir masaj yatağıdır. Oldukça esnek ve portatif bir malzemeden yapılmıştır. Otomatik bir yatak olduğundan baş boyun ayaklar ve bel kısmı yatağın hareket ettirilebileceği gibi 250 dereceye kadar da dönme kapasitesine sahiptir. Sağlık bakanı onaylı olan bu yataklar oldukça maliyetli yataklardır. Fiyatları 120.000 Türk Lirasından başlayıp 200.000 Türk lirasına kadar çıkabilir.

4-) Manuel Spa Yatağı:

Tüm spa merkezlerinde bulunan ve ahşap bir şezlong üzerine konulan elastik minderlerden yapılan bir yataktır. Yine boyun kısmında yastığı bulunur ve genelde kullanılan yataklardır fiyatları 3000-10.000 Türk lirası arasında değişir.