Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da açık havada Ekin Uzunlar rüzgârı

Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla son dönemin başarılı isimlerinden olan Ekin Uzunlar, önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda …

Güçlü sesi ve kendine

Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla son dönemin başarılı isimlerinden olan Ekin Uzunlar, önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalılara keyifli bir konser verdi.

BURSA (İGFA) – Kemençeyi konuşturan adam olarak tanınan Karadeniz müziğinin yeni yıldızı Ekin Uzunlar, Bursa’daki ilk açıkhava konserinde sevenleriyle buluştu.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde büyük ilgi gören Uzunlar şaşkınlığını; “Bu biletli bir konser değil mi? Valla bedava olsa bu kadar insan gelmezdi” sözleriyle dile getirdi.

Gecede sevilen şarkılarını seslendiren Uzunlar’a dinleyicisi de hep bir ağızdan eşlik etti.

Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Ekin Uzunlar, Bursa konserinde takımının şampiyonluğunu kutlamayı da ihmal etmedi. Özellikle sosyal medyada Trabzonspor’u kutladığı için tatsız eleştirilere maruz kaldığını belirten Uzunlar, “Bu lig her sene var ve her yıl bir takım şampiyon olacak. Biz bu şampiyonluğu çok bekledik. Kazananı kutlamayı bilmek gerek” dedi. Sahneden Bursaspor’a başarılar da dileyen Uzunlar, “Biz Bursaspor’u da çok seviyoruz. Umarım onlar da istediği başarıyı elde eder” ifadelerini kullandı.

Öte yandan sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekin Uzunlar, dinleyicisini yeni şarkıların beklediğini söyledi.

Önümüzdeki günlerde ünlü isimler kadar isimleri duyulmamış genç müzisyenlerle de ortak projeler yapacağını belirten Uzunlar, “Genç yetenekler arasında çok başarılı isimler var. Biz de bu yollardan geçtik. Onların önünü açmamız gerek. Çünkü biz büyüklerimizden böyle gördük” dedi.