Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mikrobeton Nedir?

Mikrobeton, dış ve iç

Mikrobeton, dış ve iç zemin fark etmeksizin uygulanabilir. Tozutma ve aşınma yapmaz bir üründür. Ofisler, galeriler ve dükkanlar sıklıkla bu uygulamaya başvurur. Uygulama yapılacak yüzey, öncesinde temizlenir ve gerekli malzemeyle birlikte astar çekilir. Böylelikle alt zemin kuvvetlendirilmiş olur ve aderans kuvvetlendirilir. Alt zeminin kuvvetli olmadığı ortamlarda dolgu malzemesiyle alt zemin daha da sağlam hale getirilir ve uygulamaya öyle girişilir.

Çatlama özelliği yok denecek kadar az olan microbeton, son derece dayanıklı bir uygulamadır. Yüzeyler arasında fark gözetmeksizin uygulanabilir. Yüzey oldukça modern bir görünüm kazandığından uygulamaya giden kişiler, oldukça hoşnut olurlar ve çevrelerindeki insanlara da aynı uygulamayı önerirler. Ara katmanların zayıflığı gerekli malzemelerle güçlendirilirse zeminin çok daha uzun süreler kullanılabilmesi mümkün hale gelir.

Dekoratif Boya Nasıl Bir Uygulamadır?

Dekoratif boya, adından da anlaşılacağı üzere dekoratif amaçlı gerçekleştirilen bir boya türüdür. Dekoratif boyaların alanında uzman olan kişilerce profesyonelce uygulanması gerekir ki istenen verim alınabilsin. Bu durum, uygulama öncesi firmaların iyi bir şekilde yani etraflıca araştırılmasını gerektirir. Yapılan yeterli araştırma sonucu uygulamayı yapması kararlaştırılan firmanın gerçekleştirdiği icraattan oldukça memnun olunur.

Duvarlara dekoratif boya uygulanırsa ortam değişik bir hava yakalar ve buna ortama giren hemen herkes tanıklık eder. Dolayısıyla böyle bir uygulama düşünüldüğü takdirde, vakit kaybedilmeksizin uygulamaya başlanmalı ve ortam değişime tabi tutulmalıdır.