Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tencere Tamiri

Mutfakta en çok kullanılan

Mutfakta en çok kullanılan eşyaların başında gelen tencerelerin zaman zaman tamir gerektirmesi nedeniyle başvurulan tencere tamiri, alanında uzman ve işinin ehli kişilerce gerçekleştirilmelidir ki tencere eskiden olduğu gibi kullanılabilsin. Aynı zamanda tencerenin de ömrünü uzatan bu hareket, uzun süreli kullanım konusunda tüketicinin lehine olan bir davranıştır. Tencere tamiri yapıldığı takdirde, masraf yapıp yeni bir tencere almaya gerek kalmaz.

Tencerenin en çok zarar gören unsurları kulpları olmakta kulpların ciddi şekilde tamiri gerekebilmektedir. Kulplar, tencereyi düzgünce taşımak için önemli bir aracıdır ve son derece sağlam olması gerekebilir. Çeşitli şekillerde deforme olan kulplar değişirse bu unsurlara ilişkin sorun kalıcı olarak giderilebilir.

Tencere Tamiri Neden Gereklidir?

Tencere tamiri, tencerenin kullanım ömrünü uzatıcı ve tencereye ilişkin hususların tamamıyla çözüme kavuşturulduğu bir eylemdir. Tencere tamiri için alınan hizmetin kurumsal olduğundan ve firmanın bu konuya ilişkin uzman personel çalıştırdığından emin olunması gerekir. Böylelikle tencereye ilişkin ne tür bir sorun olursa olsun giderilebilir.

Tabanı düşen çelik tencereler, otomatikman kullanılamaz hale gelir. Tabanı düşen tencereye yönelik saf alüminyum telini ilaç kullanmaksızın yüksek dereceye sahip ısı ile tencerenin taban kısmına püskürtmeyle hava aldırmadan yapılan işlemler, tencere taban tamiri olarak adlandırılır. Yapılan bu tamir sayesinde, tencerenin eski haline döndürülmesi ve uzun süreli kullanım konusunda sıkıntı yaşanmaması mümkün hale gelir.