Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Epoksi Kaplama

Bu haberin fotoğrafı yok

Zemin bir yapının korunması en zor bölgesidir. Çünkü tüm olumsuz koşullar doğrudan zemine işler. Basit bir su dökülme kazası dahi yaşansa ahşap zeminler için geri dönüşü olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir. Çünkü ahşap zeminlerin en büyük düşmanı nemdir. Bunla birlikte ağır bir malzeme zemine yerleştirildiğinde ya da düşürüldüğünde zemine zarar verebilir. Çizilme ve ezilmeler geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurur. Epoksi kaplama sayesinde zemin tüm bu olumsuz durumlardan korunmuş olur. Çizilmeler, sıvı dökülmeleri ya da ezilmelerin önüne geçmenin en etkili yolu kaplama işlemidir. Kimyasal bir reçine olan Epoksi zemini korumaya yarar ve sonradan oluşabilecek büyük problemlerin önüne geçilmesinde fayda sağlar.

Epoksi Zemin Ne İşe Yarar?

Epoksi zemin kaplama birçok olumsuz koşula karşı zemini korurken kolay temizlik imkânı da sağlar. Zeminde oluşacak herhangi bir hasar çok büyük maliyetler gerektiren işlemleri ortaya çıkarabilir. Örneğin basit bir çizilme dahi onarılmak istendiğinde zeminin komple sökülmesi gerekebilir. Bunların önüne geçmek için kaplama işlemi yapılır. Bununla birlikte epoksi zemin kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir ve üzerinde mikrop ya da bakteri barındırmaz.

Günümüzde hijyenin önemi giderek artmaktayken kolay temizlenebilme özelliği ile rahatlık sağlar. Kaymama özelliği vardır. Kaygan zeminlere uygulandığında zeminin kaymamasını sağlar ve olası kazaların önüne geçilmesine yardımcı olur. Tüm bu faydalarının yanında bu kaplama bir yalıtım görevi görür. Bu sayede zeminden gelecek soğuk havanında önüne geçilmesinde etkili olur.

Epoksi Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

Ankara epoksi zemin hizmetini almak için firmamız ile iletişime geçtiğinizde belirtmiş olduğunuz alana ekibimiz ulaşır. Ardından alanda gerekli ölçüm ve testler yapılarak kaplama işleminin uygulanmasına geçilir. Zeminin durumu ya da yapısı ne olursa olsun kaplama işlemi uygulanabilir. Özellikle çatlak ve yamuk zeminlere uygulandığında düz ve hasarsız bir zemin elde edilir. İşinde tamamen uzman olan ekibimiz profesyonel ekipmanları sayesinde kaplama işlemini olabilecek en hızlı ve pratik bir şekilde yerine getirir. Yapıların en çok kullanılan alanlarının zeminler olduğunu bilerek sizlerin zaman kaybı yaşamasının önüne geçmek için işlemler hızlıca yerine getirilir. Epoksi zemin Ankara hizmetimiz sizlere en uygun maliyetle en doğru çözümleri sunmakta.