Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıyer Çilingir

Günümüzde çilingirlik mesleği maalesef

Günümüzde çilingirlik mesleği maalesef pek çok farklı türden insan tarafından yapılan ve ek iş olarak görülen bir meslektir. Berberinden tutun da tuhafiyecisine kadar pek çok kişi bu işler ile uğraşır. Gerekli yetkinliğe ve donanıma sahip olmayan bu kişiler hem mesleği kötü göstermekte hemde oldukça gürültülü bir şekilde çalışmaktadır. Sarıyer çilingir ustalarımız bu konuda yetkinliği olan ve bunu belgeleyebilen kişilerden oluşurlar. Evlerinize en yakın şekilde konumlanan bu kişiler, ihtiyaç duyulduğunda motorları ile sizlere hizmet etmektedir.

Anahtarcı, çilingir gibi isimler ile anılan bu kişiler evlerinize veya işyerlerinize geldiklerinde sizlere ustalık belgelerini, kartlarını ve adreslerini paylaşabilirler. Bu nedenle öncelikle güven meselesi üzerine odaklanan ustalarımız, sonrasında ise yapacakları hizmetleri vermeye başlarlar. Hizmetler kapsamında ise yapılan işler adım adım şu şekildedir.

  • Öncelikle firmamıza siz ulaşarak bir çilingirci çağırırsınız.
  • Firmamız size en yakın kişiyi yönlendirerek hızlı bir şekilde size ulaşmasını sağlar.
  • Ustalarımız motorları ile geldiğinden dolayı trafiğe takılma gibi durumlara çok az rastlanılır.
  • İsteğiniz dâhilinde mesleki kayıtlarını ve adreslerini gösteren ustalarımız hemen çalışmaya başlar.
  • Kapınızın düzeneğine göre öncelikle maymuncuk ile açmak en temiz yoldur. Ancak kimi zaman bu mümkün olmadığı için ustalarımızın uygun gördüğü ilk yol ile kapılarınız açılır.
  • Ardından hasar gören kilitlerinizin değişimi gerekecektir.
  • Böyle zamanlarda ise elektronik veya akıllı kilitlerimizden konularak bir daha böyle bir duruma düşmenizin önüne geçilmeye çalışılır.

Sarıyer çilingir ile birlikte sizlerde yukarıdaki hizmetleri adım adım alabilirsiniz. Kimi zamanlarda firmamız ile birlikte yapacağınız işlemlerde sadece daire kapısı değil, otomobil kapısı veya kasa kapıları da açılabilmektedir. Böyle hizmetler içinde bize ulaşabilirsiniz.

Çilingir mesleğinde esas olan hızlı bir şekilde olay yerine intikal etmek ve profesyonel olarak bu hizmetleri vermekten geçer. Firmamız bünyesinde bulunan ustalarımız bu konularda gereken hassasiyete fazlasıyla sahiptir. Bu işi bir ek gelir için değil, geçinmek için yapan Sarıyer çilingir ustalarımız aradığınız hizmet ve kaliteden daha fazlasını sizlere sunarlar.