Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın Yoğurt Kürü Curcumin 500 Satın Alma Adımları

Bir ve ya daha

Bir ve ya daha fazla sayıda ürün almanın çeşitli yolları vardır. Bunlardan biri gerçek mağazalarda dolaşarak curcumin 500 ürünü arayıp bulmak ve satın almaktır. Ancak bu şekilde hem fazla zaman harcarsınız hem de yorulursunuz. Oysaki internetin kolaylıklarından yararlanmak çok daha kullanışlıdır. Ürün satın almak için bu ve benzeri ürünleri satan firmaları inceleyebilir ve kendi standartlarınıza uygun olduğunu düşündüğünüz bir adresten rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf eder ve yorulmadan oturduğunuz yerden ürün sahibi olabilirsiniz. Resmi satış sitemizdeki satın alma adımlarını takip edebilirsiniz.

İlk Adım Sipariş Formu
Resmi satış sitemizde altın yoğurt kürü ilk olarak bir sipariş formu oluşturabilirsiniz. Form deyince aklınıza uzun ve sıkıcı sorular gelebilir. Ancak sitemizde gerekli olan kişisel iletişim bilgileriniz ve ürün ile ilgili isteklerinizi girip kısa sürede tamamlayabileceğiniz kısımlar bulunmaktadır ve oldukça pratiktir. Sipariş formunuzda ayrıca kargo şirketi seçimi ve ödeme tipi tercihinizi de işaretleyerek belirtebilirsiniz.

Kargo ve Gönderim
Verdiğiniz sipariş bilgileri ışığında paketiniz aynı gün hazırlanır. Orijinal ürünleriniz MNG Kargo, PTT Kargo ve ya Aras Kargo güvencesi ile bir ile iki iş günü süresi zarfında ayağınıza kadar gönderilmektedir. Adres bilgilerinizin doğru ve güncel olması işleminizin kalite ile gerçekleşmesi için önemlidir.

Ödeme Nerede Gerçekleşiyor?
Satın alacağınız ürün sayısına göre belirlenen tutarı kapıda ödeme ile nakit ve ya kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. EFT ve havale ise online olarak yapabileceğiniz ödeme şekilleridir.
Ürün İçeriği ve Kullanımı
Her bir şasede 500 gr zerdeçala eş değer kurkumin, 200 gr zencefile eş değer kür ve 20 mg probiyotik, arı sütü ve propolis, ceylon tarçın, okyanus yosunu spirulina bulunur. Bitkisel içerikli ürünü akşam yemeğinizden önce yoğurdunuza karıştırarak tüketebilirsiniz. Her defasında bir şase ürün kullanabilirsiniz.

Fiyat Bilgisi
10 günlük kullanım için ürün 49 tl + 9 tl kargo ücreti, 30 günlük kullanım için ürün 98 tl + 9 tl kargo ücreti ve 50 günlük kullanım için 149 tl + ücretsiz kargodur.