Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Roma’da Şok Yenilgi

  Ülkemizi UEFA Avrupa

 

Ülkemizi UEFA Avrupa Liginde temsil eden Medipol Başakşehir’in, J Grubunda rakibi olan Roma, İtalya Serie A’nın 12. hafta mücadelesinde Parma deplasmanından 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bu nedene dayanarak betpas güncel giriş imkanı bekleniyor.

Mücadele Parma’nın kendi sahası olan Ennio Tardini Stadında gerçekleşti. Ev sahibi Parma maçın ilk yarısında daha etkili bir oyun ile Roma takımının kalesinde üst üste tehlike oluşturan pozisyonlar bulsa da devre arasına takımlar gol atamadan 0-0 girdi. Yeni adresinde betpas ise düzenli çalışıyor.

Goller İkinci Yarıda

Maçın ikinci yarısına Mattia Sprocati değişikliği ile başlayan Parma, 68. dakikada geliştirdiği atakta bu oyuncunun ayağından ilk golü bularak 1-0 öne geçti. Bu kez betpas giriş noktasında tercih sunuluyor.

Mücadelenin son kısmında ev sahibi takım etkili ataklar yaparken 90+3. dakikada bu kez Andreas Cornelius ile ikinci golü bularak maçı da 2-0’lık sonuçla kazanmayı başardı.

Bu mağlubiyetle, son 3 hafta oynadığı maçları kazanıp yükselişe geçen Roma’nın devam eden galibiyet serisi de Parma ile oynadığı maçla sona buldu. Haftaya Serie A’da 3. sırada giren Roma, 22 puanda kalarak ligin 12. haftası bitiminde puan cetvelinde 6. sıraya düştü. Maçı kazanan ev sahibi takım Parma aldığı galibiyet sonucunda puanını 17’ye yükselterek, ligde 8. sıraya çıktı. Siteye www.tom69.com ile girilebiliyor.

Milli Yıldız Cengiz Ünder

Roma takımında, milli yıldız Cengiz Ünder, maça 65. dakikada Javier Pastore ile değişerek girdi. Cengiz Ünder’le mücadelenin son dakikalarında fırsatlar bulan Roma, gol atmayı başaramadı. Kırmızı kart cezası olan diğer milli yıldız Mert Çetin ise, Roma kadrosunda yer bulamadı.